2777
2789
عنوان

حقه که توی صورت داداشم نگاه نکنم و تف کنم تو روی پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 74 پست
من عاشق دارو سازی ام کاش قبول شیم دولتی کدوم شعری

البرز

اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا      آماده ای ؟؟                                                         بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟ 

اتفاقا سالممممممم مامانم به زور میره تامین اجتماعی بابام میره خصوصی هییییی خدااا

خدا حقمونو میگیره ولی خیلی دیر 

بابای کنم پولاشو خرج زنای خراب میکرد ما از گشنگی میمردیم تو خونه الآنم هرچی داشت زد ب اسم پسرش 

ما هیچی 🥲🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا مگه خودش تو اون خونه زندگی نمیکنه واسه چی خرج خونه نمیکنه پس چی میخورین خودش وپسرش،حالا تو هیچی

ببخشید میپرسم مادرتون نیستن؟

بهش گفتی اینارو انقد فرق می‌ذاره

الکی نیس میگن پدرمادر بچه ها رو دشمن میکنن

خدا حقمونو میگیره ولی خیلی دیر بابای کنم پولاشو خرج زنای خراب میکرد ما از گشنگی میمردیم تو خونه الآن ...

اشغالن له خدا که اشغالنننن

اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا      آماده ای ؟؟                                                         بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟ 

خدا حقمونو میگیره ولی خیلی دیر بابای کنم پولاشو خرج زنای خراب میکرد ما از گشنگی میمردیم تو خونه الآن ...

ولی ببین من عاقبت اینا رو خوب دیدمم یکی هست کپ داداشم باباش مردش مامانشو پرت کرد از خونه ی پدرریش بیرون مادرش بدبخت به خاطر بی پولی 3 تا شوهر کرد الان خیلی ساله گذشته خودش پیر شده ببین مستاجر بی پول پسرش جوونیش مرد دخترش براش خونه خریده سر پیری کارتن خواب نشه آخرش هم دختر کلاه. بردار دبش شد شرفشون رفتتتت خودشم قلبشو عمل کرده 

آخه من پول نخواستم که بابام توقع داره من ظرفشو بشورم خونه رو جارو کنم جورابشو منننننن بشورم یکی دیگه ...

نه واقعا اینکه پدرت ازت توقع نا به جا داشته باشه و بعدشم با این همه زحمت بین تو و داداشت فرق بذاره انصاف نیست

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

من که عمرا شوهر کنم عمراااا تو هم داداشت خوردن مثل من؟

اگه هم بتونی خودت درس بخونی و درآمد داشته باشی که دیگه بهشت میشه زندگیت 

آره دیگه میگم که همه زمیناشونو دادند پسراش خوردند 

یکمش هست اونم میخورند یه آبم روش

دادنس که نمیده اگرم بده باید برده ی 100 درصدش بشییییی یه کاری میکنه هر روز آرزوی مرگتو کنی

تو یاد بگیر حفاظت بگی آنقدر سرکوفت بزن تا بشه تو اگ از اول کار جمع میکردی و میرفتی داروسازی آزاد هی دانشگاه بودی میفهمیدی اون برده ت می‌شد ن تو 

عه سمت مایی که اسی من گفتم شهرستانی جایی هستی این چیزی که تو گفتی سیستان بلوچستانم قفله هاااا؟

عزیزم لاشی همه جا هست همه جاااا❤️