من زمانی که تو مهم ترین بخش زندگیم بودم و پول میخواستم بابام کمترین پول رو داد ولی تو همون سال بجاش به ما تو خونه توفم نمیداد هیچییییی نمیخرید یادمه 1 و سال و خورده کامل گوشت نخرید در حد سیب زمینی اونم خیلیییی وقت یکبار به جاش همون سال 600 میلون داد واسه داداشم 206 خرید به اسمش سال قبل ترش ها هم پول دانشگاه ازادشو داد و همیم طورتوی یه پاساژ براش مغاره خرید و اجنساش هم خودش خرید از بس کودن بود سریع جمع کرد با ضرر فراوان یه عالمه پول قرض کرد الانم یه پراید زیر دستش با اون اینور اونور میره اونم به اسم بابامه فردا عروسی هم بخواد بکنه عروسی میگیرع براش با خونه میده بشینه توش
الانم ماهی یه تومن بابام میده بهم با یه یخچال خالی که با همون باید شکممو سیر کنم وسایل خونه مثل شیر و اینا بگیرم بخورم تازه آزاد داروسازی قبول شدم نداد برم موندم پشت بمیره بابام نمیرمممم تو گوه غلت بزنه نمیرم دیگه به یه جایی رسیدم اصلاااااا توف تو خودشو و پسرش
اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا آماده ای ؟؟ بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟
اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا آماده ای ؟؟ بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا حقمونو میگیره ولی خیلی دیر بابای کنم پولاشو خرج زنای خراب میکرد ما از گشنگی میمردیم تو خونه الآن ...
اشغالن له خدا که اشغالنننن
خدا حقمونو میگیره ولی خیلی دیر بابای کنم پولاشو خرج زنای خراب میکرد ما از گشنگی میمردیم تو خونه الآن ...
ولی ببین من عاقبت اینا رو خوب دیدمم یکی هست کپ داداشم باباش مردش مامانشو پرت کرد از خونه ی پدرریش بیرون مادرش بدبخت به خاطر بی پولی 3 تا شوهر کرد الان خیلی ساله گذشته خودش پیر شده ببین مستاجر بی پول پسرش جوونیش مرد دخترش براش خونه خریده سر پیری کارتن خواب نشه آخرش هم دختر کلاه. بردار دبش شد شرفشون رفتتتت خودشم قلبشو عمل کرده
آخه من پول نخواستم که بابام توقع داره من ظرفشو بشورم خونه رو جارو کنم جورابشو منننننن بشورم یکی دیگه ...
نه واقعا اینکه پدرت ازت توقع نا به جا داشته باشه و بعدشم با این همه زحمت بین تو و داداشت فرق بذاره انصاف نیست
زندگی مینیمالیستی چجوریه؟ یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
عه سمت مایی که اسی من گفتم شهرستانی جایی هستی این چیزی که تو گفتی سیستان بلوچستانم قفله هاااا؟
عزیزم لاشی همه جا هست همه جاااا❤️