nazaninzahra79 مدیر استارتر عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 83757 عنوان مادرشوهر و پدرشوهرمو ببینم با دندون تیکه میکنم 442 بازدید | 30 پست پسرشونو انداختن دم در خونمون رفتنپسرشونم ی ادم ضعیف، ما روزب روز پایین تر رفتیمیعنی هنسایه تومریضی بدبختی حالمونو پرسید این بی خاصیتا حالی نپرسیدن زنده ایم مرده ایماز حیوان پایین ترن بخدا لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم. دیروز | 19:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaninzahra79 مدیر استارتر عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 83757 هرچی گفتن سرم تا کمر جلوشون خم بود لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
دخی_ارشادی عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 2052 هرچی گفتن سرم تا کمر جلوشون خم بود خب اشتباه از خودته بعدم بهتر که دور و برت نیستن 😂 فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️🩹.
nazaninzahra79 مدیر استارتر عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 83757 خب اشتباه از خودته بعدم بهتر که دور و برت نیستن 😂 باید تلافی کنم نمیشه اینجوری برای مابقی جاریا خودشونو پاره کردنمن جاری اول و تو سری خوری بودمزنگ نمیزنن بگم مرده ایی زنده ایی شوهرت نیستپولی میخای یا ن لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
nazaninzahra79 مدیر استارتر عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 83757 زنده باشم خار و ذلیل شدنشونو ببینم ک محتاج ی تماس ما باشن لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
belfiiiiiiiii عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 7405 زنده باشم خار و ذلیل شدنشونو ببینم ک محتاج ی تماس ما باشن بهترین راه حذفشون هست . حرف بزنی میگن وظیفه نداشتیم تو هم ناراحتی نمون . ول کن برو . پس درگیرشون نباش ولی قدمی هم براشون برندار . اینکه شما بهشون خدمت میکنی ایراد شماست نه اونها
دخی_ارشادی عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 2052 باید تلافی کنم نمیشه اینجوری برای مابقی جاریا خودشونو پاره کردنمن جاری اول و تو سری خوری بودمزنگ نمی ... هرچی دور بشی عزیز تر میشی عزیزم منم اوایل خیلی میرفتم خونشون خیلی زنگ میزدم و میرفتم خونشون کاراشونو میکردم ولی اونا میومدن میخوردن میرفتن الان دو ساله سالی ۳/۴ بار میرم آرامش دارم ولشون کن بابا ارزش ناراحتی ندارن اونا فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️🩹.
nazaninzahra79 مدیر استارتر عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 83757 برات مهم نباش زندگیتو کن چ زندگی اخه۱۰ماهه شوهرم نیسبا ۲تا بچه تنهایم جنگ گذشت رفت نگفتن مردی زنده ایی لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 22117 دوس داری هی بیان شام و ناهار اونجا؟ جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
ترنمat عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 25198 چ زندگی اخه۱۰ماهه شوهرم نیسبا ۲تا بچه تنهایم جنگ گذشت رفت نگفتن مردی زنده ایی چرا همسرت نیست عزیزم
رویاپرداز_ماهر عضویت: 1401/06/12 تعداد پست: 2824 وای کاش برا منم اینجوری بود مال من چسبیده به شوهرم و زندگی منو خراب میکنه خدا لعنتش کنه
97mamany عضویت: 1397/09/17 تعداد پست: 12813 باید تلافی کنم نمیشه اینجوری برای مابقی جاریا خودشونو پاره کردنمن جاری اول و تو سری خوری بودمزنگ نمی ... وقتی بچه خودشون مهم نیست براشون شما چه کاری ازت برمیاد که بخوای تلافی کنی ؟ به جای این فکرا که فقط عصبی ترت میکنه ، تمرکزت رو بدار روی پیشرفت زندگیت ، ببین چیکار میتونید بکنید که وضعتون یکم بهتر بشه وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
nazaninzahra79 مدیر استارتر عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 83757 بهترین راه حذفشون هست . حرف بزنی میگن وظیفه نداشتیم تو هم ناراحتی نمون . ول کن برو . پس درگیرشون نبا ... بچه پسرش، زنش ،تنهان ب بدبختی افتادن.پسرش تصادف کرد علیل شد نباید ی سر بزنن بگن نردین یا نب ولله سر قبر میان ارث ببرن لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.