2777
2789
من قبلا شرکت کردم اما منابع کامل نداشتم نمره حدنصاب نیاوردم ولی اگر کلا سوالی داشتی درخدمتم

ممنونم‌

من اصلا نمیدونم‌ باید چیکار‌کنم سردرگمم‌ از منابع و اینا خبر ندارم 

لیسانس حقوق دارم 

میخوام آزمون آموزگاری بدم 

اما نمیدونم با رشته ام میتونم‌بدم یا نه؟ 

بعد زمان آزمون کی هست ؟ 

منابع اینا چی هست

کانال تدریسی یا به درد بخور در تلگرام دارید ازش استفاده کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم‌من اصلا نمیدونم‌ باید چیکار‌کنم سردرگمم‌ از منابع و اینا خبر ندارم لیسانس حقوق دارم میخوام آز ...

اولا آخرین دفترچه ثبت نام آزمون آموزش پرورش دانلود کنید

اگر رشته تون تو لیست بود میرسیم سراغ منابع

تا جایی که خبر دارم درحال حاضر بهترین روش استفاده ازمنابعی هست که یکجا گردآوری شده مثل نوین استخدام و معلم شو

کانال معلم شو ایتا هست

منابع شون هم قیمت مناسبی داره

خودم احتمالا همین منبع تهیه کنم

درصورتی که تو مرحله اول قبول بشید میرین تو مرحله ارسال مدارک

هرچقدر امتیازات بیشتری داشته باشید شانس قبولی تون زیاد میشه

برای خانم ها داشتن پوشش مناسب واسلامی  ،داشتن اطلاعاتی درمورد احکام اسلامی ،سیاست ،و...الزامی 

بعد آزمون چند ماه مهلت میدن تا مدرک icdlو روخوانی قران ارائه کنید

موارد امتیاز اور مثل داشتن بسیج فعال ،حفظ قران ،پوشش مناسب واسلامی ،فرزند داشتن وتاهل ،شرکت در فعالیت های آموزشی وفرهنگی 

من قبلا شرکت کردم اما منابع کامل نداشتم نمره حدنصاب نیاوردم ولی اگر کلا سوالی داشتی درخدمتم

ببخشید از کجا میفهمین منابع چیه؟و اینکه همون زمان ثبت نام تعیین میکنن که اموزگاری برن یا دبیری؟

هیچ

خب الان واسه ۱۴۰۵ کیه تا بتونم خودم رو برسونم؟ زمان تقریبی

ممکن آخرهمین امسال یا اردیبهشت سال بعد باشه 

هیچ چیزی معلوم نیست 

شما دفترچه قبلی رو بخونید اگه رشته شما تو لیست بود 

عضو کانال معلم شو ایتا بشید

اخبار میزارن 

ممکن آخرهمین امسال یا اردیبهشت سال بعد باشه هیچ چیزی معلوم نیست شما دفترچه قبلی رو بخونید اگه رشته ش ...

اها مچکرم 

دیدم ولی حقوق نبود فقه و حقوق بود حالا نمیدونم شاملش میشه یانه