2777
2789
عنوان

چرا من بدون هیچ ورزشی اینقدر بلند شدم😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 53 پست
182😔

بعیده تو ایران 180 به بالا خیلی نادره برای خانم ها یه سری بسکتبالیست اینا هست که 180 هستن واقعا قدشون خیلی خیلی بلنده

شما هنوز نمیدونی که خانم یه 15 سانتی متر بلند تر از اقایون به چشم میاد مثلا تو یعنی شبیه یه اقای دو متری هستی؟

💙❄️ لایک نکنید لطفا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به ؟ مگه بستنی میخای بخوری !!! حرفاتون عجیبه مگه جذابی به بلندی یا کوتاهیه

من از چیزی که خوشم میاد میگم به به حالا تو رو نمیدونم که فقط به خوردنی میگی به به 

من حتی به کسی که خوشتیپ باشه هم میگم به به 

بعله واسه من قد بلندیه خانوما یک نشونه جذابیته نمیگم هر کی قدش بلند نیست جذاب نیست نه 

قد بلندا یه لول دیگن😐

من از چیزی که خوشم میاد میگم به به حالا تو رو نمیدونم که فقط به خوردنی میگی به به من حتی به کسی که خ ...

😘😘😘😘😍😍😍

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
فازز؟ لازم نیست باور کنی هرری کوتوله

کوتوله که مشخصه کیه قبلا تو نی نی سایت سوتی دادی قدت زیر اپن آشپزخونس وقتی میری چایی بریزی دیده نمیشی

ولی خب خالی میبندی بگو حداقل 170 که قابل باور باشه خخخ عقده ای

💙❄️ لایک نکنید لطفا