2777
2789
عنوان

دوس پ س ر داشتن کی انقد عادی شده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 44 پست

عادی بودن دوست پسر/دختر بد نیست، مشکل اینجاست درست عادی نشده!!! توی اون کشورای غربی و اروپایی دوست پسر/دختر رو متاهل حساب میکنن و تعهد دارن و حتی قانون کشور کلی قوانین برای دوران دوست پسر/دختری داره درست مثل عقد ما، مشکل اینجاست توی کشور ما این روابط رو اشتباه متوجه شدن و به چشم تفریح و بی بند و باری میبینن، چیزی که توی کل دنیا نیست و همین همه چیو خراب کرده

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا معمولا دخترایین که خودشون دوسپسر دارن

آره دیگه همچین تاپیکاییو میبینن فشاری میشن

بخدا یه بار دختره از روابطش تاپیک زده بود من گفتم اینچیزا رو‌تاپیک نزن عادی سازی نکن بخدا یهو خودش چن تا از کاربرای بدتر از خوش بهم پریدن هرچی از دهنشون دراومد گفتم و بعدم نی نی یار منو تعلیق کرد

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

اونا معمولا دخترایین که خودشون دوسپسر دارن

من کاملا مخالف دوس پسر نیستم ولی میگم هرچیزی به وقتش و به ادمش 

ولی الان واقعا دختر و پسر همو نمشناسنمیپرن بغل همو و فلان واقعا ارزش دختر میاد پایین

زندگی میگن برای زنده هاست اما... 

آره دیگه همچین تاپیکاییو میبینن فشاری میشنبخدا یه بار دختره از روابطش تاپیک زده بود من گفتم اینچیزا ...

ای وای چ بد بقول دوستمون کارماشونو پس میدن

عرضشو ندارممم🫡🤣 وای خدا یکی از پسرای فامیل شمارمو به هزار بدبختی پیدا کرده بود پیام داد من استرس گ ...

اوخی عزیزم 

منم بخدا این مدلی ام😄

استرس میگیرم

ولی دوست دارم که این مدلی ام 

اعتقادی به اشنایی مجازی ندارم . فوق العاده خطرناکه و ریسکیه .اگر دختر برای خودش ارزش قائل باشه اینکا ...

منم همینطور ادم به واقعیتش نمیتونه اعتماد کنه چ برسه به مجازی 

دخترا زودباورن

چون هیچکس بهت پیشنهاد داده اینطوری

اونها هم همین طور از آسمون براشون نازل نمیشه 

پیگیر این قضیه ند 

چت می کنند 

گروه های مختلف میرند 

و یکی از اهداف شونه 

ننشستند تو خونه و یگی به زور درشون رو میزنه 

خودشون هم میخوان

اونها هم همین طور از آسمون براشون نازل نمیشه پیگیر این قضیه ند چت می کنند گروه های مختلف میرند و یکی ...

والا موافقم خودشون انقد نخ و طناب میدن ک....

چون هیچکس بهت پیشنهاد داده اینطوری

ن بابا اونقدم بی پیشنهاد نبودم با اینکه اصلا به خودم نمیرسم کل پسرا فامیل ک میشناسن منو پیشنهاد دادن همکارام هم همینطور ولی بعداز ی رفتار تندی ک باهاشون داشتم رفتن و پشت سرشونو نگا نکردن 🌚😂