2777
2789
عنوان

امروز خونه رو مرتب کردم عکس قبل و بعد گرفتم دوست داری بیا ببین

| مشاهده متن کامل بحث + 2815 بازدید | 100 پست
نه خواهر روزی ۲ مدل نهار دو مدل شام میپزم

خسته نباشی عزیزم

درکت میکنم منم بخاطر بدغذایی دخترم مجبورم دومدل غذا درست کنم 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بابا خونه اش ک خیلی تمیز بودخانه زندگی ما رو ببینی کهیر میزنی

واقعا؟؟؟

پس من بیخودی دارم خودمو اذیت میکنم هرچقدر پاک میکنم راضی نمیشم.یه مو رو سرامیک ها باشه باید کلا جارو بکشم🤕

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره. بعضی زوزا بدترم هست هر روزم تمیز میکنم

واقعا تمیز کردن خونه از همچی سخت تره😮‍💨

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

واقعا؟؟؟پس من بیخودی دارم خودمو اذیت میکنم هرچقدر پاک میکنم راضی نمیشم.یه مو رو سرامیک ها باشه باید ...

بی خودتی خودتو اذیت نکن بابا.  رها کن 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
نه کارمنده

کارمند کجا دارایی ،مالیات 

کارمندا اینشکلی نیستن

بیچاره ها له ان

ماشالله شوهرت فِرش هست

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بابا خونه اش ک خیلی تمیز بودخانه زندگی ما رو ببینی کهیر میزنی

یکم مراعات کن گلم

ازنظر من خونه اسی شلوغه،من بجز چیزای واجب چیز دیگه ای تو خونه و آشپزخونه نمیذارم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بی خودتی خودتو اذیت نکن بابا. رها کن

اره بعضی وقتا عصبانی میشم میگم نظافتچی ها اندازه من نظافت نمیکنن

واقعا؟؟؟پس من بیخودی دارم خودمو اذیت میکنم هرچقدر پاک میکنم راضی نمیشم.یه مو رو سرامیک ها باشه باید ...

تازه عروسی؟ 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

یکم مراعات کن گلمازنظر من خونه اسی شلوغه،من بجز چیزای واجب چیز دیگه ای تو خونه و آشپزخونه نمیذارم

دم سینکم اره شلوغ پلوغه  واقعا نمی دونم کجا بزارمشون 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
یکم مراعات کن گلمازنظر من خونه اسی شلوغه،من بجز چیزای واجب چیز دیگه ای تو خونه و آشپزخونه نمیذارم

من خونه ایی ندارم اصلا

تازه عروسی؟

یه ساله ازدواج کردم

کارمند کجا دارایی ،مالیات کارمندا اینشکلی نیستنبیچاره ها له انماشالله شوهرت فِرش هست

کارمند نفت 

برنامه نویس تو نفت