2777
2789
عنوان

برنج خوشمزه و قیمت مناسب چی میخرین

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاکستانی با عنبربو قاتی کن

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍

عزیزم تو فصلش تو شمال برنج قیمتش مناسبه.من خودم شمالم.برای پدرم از کشاورز گرفتیم برنج طارم درجه یک ک ...

خوشبحالت بخدا من ایرانی بخام بخرم کیلو ۴٠٠باید بدم نهایت ۳کیلو میتونم بخرم کی بخوره کی نگاه بکنه

من اصلا برنج ایرانی دوس ندارم یعنی نمیتونم خوشمزه در بیارم دوکیسه مامانم بهم داده از ادارشون دادن همینجور مونده 

برنج پاکستانی میگیریم خودمون ی دفعه آسمان گرفتیم ی بار نگار هردوش خوب بودن

هندی رو که اصلا بوش بهم میخوره حالت تهوع میگیرم

من اصلا برنج ایرانی دوس ندارم یعنی نمیتونم خوشمزه در بیارم دوکیسه مامانم بهم داده از ادارشون دادن هم ...

وای هندی امان از بوش بخدا متنفرم بوی غذای اردک میده پس پاکستانی بخرم؟

گوشت یه طرف بدنج یه طرفمرغ یه طرف والا تخممرع خودش گرونه دیگه املتم نمیشه خورد

تو فقط یه چیز بگو که ارزون باشه.والا سیب زمینی گوجه  خیار پیاز دیگه مردم بیچاره نمیدونن چی بخورن.امروز رفتم بازار همین یکم سبزی و میوه و خرت و پرت خریدم آخرین جایی که رفتم کارت دادم گفت موجودی نداره کارتتون  دو تومن توش بود اصلا نفهمیدم چی خریدم که کارت خالی شد.هیچی یه کارت دیگه داشتم حساب کردم خجالتم کشیدم.

پاکستانی تو یخچال بمونه سفت نمیشه؟خوبه ؟

آره خواهری سفت میشه ولی وقتی میخوای گرم کنی آب و کمی روغن یا کره بریز روش و درشو بزار گرم شه اینکارو کنی از حالت سفتی درمیاد

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍

هندی که فقط انگار کاه میخوری 

پاکستانی که هییییچ عطر و بویی ندارها..دونه بلنداش فقط قد می‌کشه بدون هیچ عطر و مزه ای.. 

فقط ایرانی اونم که خیلی گرونه کیلویی ۳۵۰ تا ۴۰۰ شده 

واسه همون من الان دیگه سرلاشه ایرانی میخرم..توی کیسه نصف برنج سالم نصف شکسته داره 

خوشبحالت بخدا من ایرانی بخام بخرم کیلو ۴٠٠باید بدم نهایت ۳کیلو میتونم بخرم کی بخوره کی نگاه بکنه

میگم دیگه عزیزم. میگم تو فصلش مرداد تو شمال یه کشاورز پیدا کنید از خود شالیزار که بخرید خیلی ارزونه. با ۲۰۰ تومن میخوای تو ابان برنج خارجی بخوری سه ماه زودتر تو شمال برنج ایرانی بخر.

هندی که فقط انگار کاه میخوری پاکستانی که هییییچ عطر و بویی ندارها..دونه بلنداش فقط قد می‌کشه بدون هی ...

هندی خیلی افتضاع بد طعم و بد بو اولین بار بود میخریدم حالم بهم خورده نمیدونم چیکار بکنم باقیشو شاید بدم به نیازمند،ایرانی بقول شما خیلیگرون شده نمیتونم بخرم اینجا خانما گفتن هاشمی پاکستانی خوبه همونو مبخرم