2777
2789

۲۲ سالمه خوشگل هستم خواستکار بالای ۳۰ تا رد کردم نمیگم از روی سر مستی هرکدوم مشکلی داشتن ک نمیشد ندید گرفت و سنم کم بود الانم دارم ولی باز به دلم نمیشیه یچیزیش ک نمیتونم کنار بیام اطرافیان روانیم کردن اینقدر درباره این قضیه حرف میزنن و بعد با ترحم‌نگام میکنن نشستم گریه میکنم فک میکنن من هیچ شانسی ندارم من دیگ هیچ موقعیتی ندارم اخه چرا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز خیییییییلی کوچولویی برای ازدواججج

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

داره اذان میگ برات صلوات میفرستم بعدم سنی نداری

خودم میدونم از همبن میسوزم هم خواستکار دارم هم خوشگلم هم سنم زیاد نی ولی بخدا اینقور فشار بهم آوردن روانی شدم نشستم گریه میکنم

یا خدا ما ده سال این برنامه رو داشتیم سر ازدواج خواهرم و من

حالا جالبش اینه که هر دو عروسی کردیم اون ۳۳ سالش بود من ۲۳ سالم هی به اون میگفتن وااایوچه دیر ازدواج کردی خاستگار نداشتی به من میگفتن وای چه زود ازدواج کردی چقدر هول بودی چقدر بچه ای 

خلاصه حرف مردم تمومی نداره اصلا بهشون اهمیت نده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهرم ۲۵ سالشه  مجرده   بارها بهش گفتم ازدواج کنی میکشمت   برو زندگیتو بکن  خوش باش

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
خودم میدونم از همبن میسوزم هم خواستکار دارم هم خوشگلم هم سنم زیاد نی ولی بخدا اینقور فشار بهم آوردن ...

از حسودیشونه اگکثر فامیل وقتی میشنون خاستگار داری هی میخوان بدونن چرا پسری که اینا آرزوش رو داشتن رو رد کردی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۲۲ سالگی یه ویژگی داره که نمیشه تغییرش داد.. تو این سن آدم همه ش گیگه دیر شد . زندگی دیر شد . دانشگاه دیر شد . ازدوان دیر شد . ولی واقعا دیر نشده . ۵ سال دبگه میفهمی دیر نبوده . ولی الان نمیشه کاری گرد . مقصر فقط اطرافیانن .و