2777
2789

وای آفرینننننن

کل وقتم تو مدرسه میره تا بیام خونه هم فرداش دو سه تا امتحانه نه به تستی میرسم به برنامه هام هیچی هیچی مجبورم آخر هفته بکوب بخونم هیچیم یاد نمیگیریم انقدر که عالین

ملتم سخنرانی میکنن نه نسل جدید دنبال پیچوندنن

خب ما که میمونیم خونه درسمونو بخونیم حتما فایده نداره دیگه

😐😐😐😐😐 وای چی می گی؟؟؟ 

دبیر هستم، خدا نکنه تعطیل بشه. متنفرم از کلاس مجازی و تدریس مجازی. با این سرعت نت و امکانات سامانهٔ شاد بیچاره میشیم. 

کلا یدونه تاپیک دارم اونم پارسال به خاطر همین مجازی شدن مدارس زدم 😀

انشاءالله همه چیز به خوبی پیش بره و کلاس ها هم حضوری برقرار باشه. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای آفریننننننکل وقتم تو مدرسه میره تا بیام خونه هم فرداش دو سه تا امتحانه نه به تستی میرسم به برنام ...

دقیقققااا

من حس میکنم چون بارون نداریم زود تعطیل شیم

الان شاخص بالاست

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچه

😐😐😐😐😐 وای چی می گی؟؟؟ دبیر هستم، خدا نکنه تعطیل بشه. متنفرم از کلاس مجازی و تدریس مجازی. با این ...

دبیر ریاضی و فیزیک و شیمی آنلاین سخته

بقیش خوبه😂

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچه

دقیقققااامن حس میکنم چون بارون نداریم زود تعطیل شیم الان شاخص بالاست

منی که گیلانم عمرا تعطیل شه😂😭😭

فک نکنم انقدرام خبری باشه حالا خیلی مونده به اون دوره آلودگی اینا

دیگه مجبوریم تحمل کنیم

منی که گیلانم عمرا تعطیل شه😂😭😭فک نکنم انقدرام خبری باشه حالا خیلی مونده به اون دوره آلودگی اینادی ...

شما که هوای پاک دارید فکرشم نکن 

ماایم تو دود😂🍒

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچه

دبیر ریاضی و فیزیک و شیمی آنلاین سختهبقیش خوبه😂

نه والا مدارسی که من هستم فرقی نداره، از دبیران همهٔ دروس و همهٔ دانش آموزا انتظار دارن که کلاس مجازی را کاملاً جدی بگیرن. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

تیزهوشانید؟

نه اصفهان دبیرستان و هنرستان درس می دم