2777
2789
عنوان

ییاین تو خونه موش افتاده

57 بازدید | 5 پست

خونه مادرشوهرم دو هفته پیش داخل کمد تشک و لحاف و بالشت یه دونه موش کوجیک دیده شد بعدش امروز بهش زنگ زدم موس چیشد گفت دیگ ندیدیم هنوز خودشونم نمیدونن داخل هست یا نه ..  تسک و پتو و اینارو هم نشسته امشب مجبوریم بزیم شهدستان بخاطر یه کاری باید بریم خونشون منم بچه ۲۰ ماهه دارم بنظرتون چیکار کنم؟ میخاستم پتو و تشک ببرم اونا ناراحت میشن ولی میترسم موش الودگی داشته باشه بچمو و ما رو مریض کنه نمیدونم چه غلطی بکنم ... نکبت از بس بیخیال و. کثیفه هر جونوری میاد تو خونش

موش مریضی داره درسته؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببر حتما با خودت ملافه و پتو ، کثیفه فضله داره

پتو اونارو پهن کنم روش ملفه بزارم رو بالشتش هم رو بالشتی از خونم ببرم پهن کنم یه پتو مسافرتی ببرم رو خودمون بندازیم بنظرت کافیه؟