2777
2789
مثله فیلم عنکبوته؟؟ توی فیلم عنکبوت هم مرده زنای خراب و میکشت

نه زنهای خراب رو نمیکشت

خودش دائم الخمر معتاد بود و این زن رو واسه اینکه دست پسرش بهش نرسه،کشت

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس شما نگرفتیکلا زورش می اومد پول بدهدنبال مفت بود

اره فقط تو گرفتی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اون اکتای یک وطن فروش است آزار داره پدرش هم همین بوددوست دارن به مردم احساس بدبختی بدن

این سلبریتی ها برای اینکه بتونند روی فرش قرمز پاریس راه برن همه نوع کاری حاضرن انجام بدن!  

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

اون‌صحنه واقعی بود؟؟ چطور اجازه دادن اصلا چطور میشه

کدوم صحنه؟

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

به خدا اسی من الان تازه دیدم یعنی فقط اومدم تایپیک بزنم خدا شاهده بگم نبینینشبا روح خودتون بازی نکنی ...

عزیزم شما که روحیه حساسی دارید باید یه بررسی قبلش بکنید و نبینید چنین فیلم هایی رو

من خودم این طوری هستم وقتی خوندم جریانشو، گفتم هرگز نمی بینمش

مثلا فیلم هیس دخترها ... رو هم دوست داشتم ببینم ولی اونم همین طور وقتی فهمیدم نرفتم

اینا فیلم های فاخری هستن ولی خب سلیقه و کشش روحی ما نیستش

امروز يكي برام تعريفش كرد

بنظرم هر چي بزهكاري بوده توي فيلم يكي كردن 

ك همچين چيزي اصلا منطقي نيست

هر كدومش ب تنهايي واقعيت جامعه هست اما همش باهم مسخرست و خب نميدونم چرا بعضيا حالشون بد شده يعني از چي بد شده حالتون؟

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره