2777
2789
عنوان

چله حشر برای حاجت روایی بشتابید شما دعوت شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 218 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام  عزیزم ممنون که دعوتم کردید اسمم رو بنویسید 🌹🌹🙏🙏

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

منم بنویسیدکی شروع میشه؟

شماره ۱ آلو .شماره ۲ زهره .شماره ۳ لیموترش 4 ستاره  ۵ فهیمه شماره ۶ mahoor .شماره ۷ رز بنففش۸ f_obشماره ۹ دلشکسته ۱۰ زهرا ۱۱ مادر زهرا ۱۲ b8s2 شماره ۱۷ mmfn شماره ۱۴ نوشابه فانتا ۱۵ ریحانه۱۶ مسافر شماره ۱۳ اوینا ۱۸ اکرم‌۱۹ زینب ۱۴شماره ۲۰ RH شماره ۲۱ نیایش۲۲ روشنی 

من از قبل قرار بود بخونم نخوندم از شنبه منم هستم :)اسم مستعار ، کیمیا

شماره ۱ آلو .شماره ۲ زهره .شماره ۳ لیموترش 4 ستاره  ۵ فهیمه شماره ۶ mahoor .شماره ۷ رز بنففش۸ f_obشماره ۹ دلشکسته ۱۰ زهرا ۱۱ مادر زهرا ۱۲ b8s2 شماره ۱۷ mmfn شماره ۱۴ نوشابه فانتا ۱۵ ریحانه۱۶ مسافر شماره ۱۳ اوینا ۱۸ اکرم‌۱۹ زینب ۱۴شماره ۲۰ RH شماره ۲۱ نیایش۲۲ روشنی ۲۳ کیمیا 

سلام عزیزم اگه هنوزم ظرفیت دارین اسم منم بنویسید

شماره ۱ آلو .شماره ۲ زهره .شماره ۳ لیموترش 4 ستاره  ۵ فهیمه شماره ۶ mahoor .شماره ۷ رز بنففش۸ f_obشماره ۹ دلشکسته ۱۰ زهرا ۱۱ مادر زهرا ۱۲ b8s2 شماره ۱۷ mmfn شماره ۱۴ نوشابه فانتا ۱۵ ریحانه۱۶ مسافر شماره ۱۳ اوینا ۱۸ اکرم‌۱۹ زینب ۱۴شماره ۲۰ RH شماره ۲۱ نیایش۲۲ روشنی ۲۳ کیمیا ۲۴ شیر کاکائو 

سلام اگر ظرفیت هست اسم منم بنویسید

شماره ۱ آلو .شماره ۲ زهره .شماره ۳ لیموترش 4 ستاره  ۵ فهیمه شماره ۶ mahoor .شماره ۷ رز بنففش۸ f_obشماره ۹ دلشکسته ۱۰ زهرا ۱۱ مادر زهرا ۱۲ b8s2 شماره ۱۷ mmfn شماره ۱۴ نوشابه فانتا ۱۵ ریحانه۱۶ مسافر شماره ۱۳ اوینا ۱۸ اکرم‌۱۹ زینب ۱۴شماره ۲۰ RH شماره ۲۱ نیایش۲۲ روشنی ۲۳ کیمیا ۲۴ شیر کاکائو ۲۵ رز آتشین 

سلام عزیزم ممنون که دعوتم کردید اسمم رو بنویسید 🌹🌹🙏🙏

شماره ۱ آلو .شماره ۲ زهره .شماره ۳ لیموترش 4 ستاره  ۵ فهیمه شماره ۶ mahoor .شماره ۷ رز بنففش۸ f_obشماره ۹ دلشکسته ۱۰ زهرا ۱۱ مادر زهرا ۱۲ b8s2 شماره ۱۷ mmfn شماره ۱۴ نوشابه فانتا ۱۵ ریحانه۱۶ مسافر شماره ۱۳ اوینا ۱۸ اکرم‌۱۹ زینب ۱۴شماره ۲۰ RH شماره ۲۱ نیایش۲۲ روشنی ۲۳ کیمیا ۲۴ شیر کاکائو ۲۵ رز آتشین ۲۶ نازنین 

۴۱نفر گروه تشکیل میدن به نیت حاجت روایی فردی که نوبتش هست هرروز سوره حشر خونده میشه مثلا روزی که نوبت شماست بجز خودتون ۴۰ تا مومن براتون سوره حشر میخونن و در حقتون دعای خیر میکنن .برای تمام حوائج نتیجه میده 

حتما پشت سرهم خونده بشه و اگه با وضو و سرساعت خاص باشه بهتره و اینکه نیتتون هم نزدیک شدن به خداوند و سلامتی و ظهور آقا امام زمان باشه بعدش حاجت روایی خودتون و اعضای چله

چله ما از روز شنبه ۱۰ آبان شروع میشه انشاالله 

شماره ۱ آلو .شماره ۲ زهره .شماره ۳ لیموترش 4 ستاره ۵ فهیمه شماره ۶ mahoor .شماره ۷ رز بنففش۸ f_obشم ...

اسم منم بنویسید  واینکه هر وقت شروع شد خبر بدین بهم

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40