2777
2789
عنوان

کسی بود بعد سزارین چسبندگی گرفته باش باز باردار بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 33 پست
شما چسبندگی نگرفتی موقع سزارئن سومتون چیزی نگفتن

چرامن سربچه سوم گفت چسبندگی داری وبچه نیاری.

ولی ازایمانم شش سالونیم گذشته وخب وقتی چسبندگی زیادباشه حتی به راحتی باردارنمیشی من خیلی راحت باردارشدم .

امیدبخداوخب میرم یه بیمارستان خیلی خوب ویه دکترخیلی خوب چون لوله هامم میخوام ببندم دکتروبیمارستان پرسیدم هزینه هدوش باهم میشه ۶۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرامن سربچه سوم گفت چسبندگی داری وبچه نیاری.ولی ازایمانم شش سالونیم گذشته وخب وقتی چسبندگی زیادباشه ...

عزیزم اینجوری نگو شاید برای یکی واقعا خطرناک باشه 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

نه بخداخیلی پولدارنیستم خوبیم متوسط روبه بالا ولی میگم خداروشکر واسه همه چیز

الحمدالله

فقط خودتو نابود نکن برای مرد جماعت بی لیافت

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم اینجوری نگو شاید برای یکی واقعا خطرناک باشه

بچم تو ریاضی خیلی خنگه چ کنم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

تودرو خدا ل خودت رحم کنفقط بگو ماشین شخصی داری یا ن؟ بخدا اینقدر پیاده اینور اونور رفتم از پادرد دار ...

ماشین شخصی داشتم تاپارسال پارسال فروختم الانم ماشینمون روشریکی باشوهرم سوارمیشیم میگه یه ۴۰۵میخرم تایکی دوماهه دیگه فعلالوازم منزل روسروسامون دادیم دستش خالیه تایکی دوماهه دیگه

خب ماشین روزددمیون درخونه است بعدشم من هرجابرم بااژانس میرم ماشین نباشه بعدشم خیلی میگه مراقب باشی ماشین ونمالی بجایی هم دلم نمیخوادسواربشم یه ۴۰۵باشه اگربه هرجام کشسده باشه غمی نیس زیاد

خب قطعابایدقبلش بری دکتر وزیرنظردکترباشی .ولی چندین سال بگذره اززایمان شرایط چسبندگی بهتر میشه.

جنسیت بچه هات چین

خب ماشین روزددمیون درخونه است بعدشم من هرجابرم بااژانس میرم ماشین نباشه بعدشم خیلی میگه مراقب باشی م ...

چی بگم 

شاید جوانی

نا ک ب پای مردای احمق سوختبم و نابود شدیم

شما مراقب خودت باش