2777
2789
عنوان

من چون هر روز حموم میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 80 پست
خب بیماری برو دکتر

من نمیتونم مثل بقیه بو بدم هرکی رو میبینم بو عرق میده ☆تو دانشگاهمون بجز ۲تا از دوستان همشون بو میدن بعد اینایی که بو میدن روانی نیستن ؟مایی که تمیزیم شدیم روانی؟😐🤣 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیتونم مثل بقیه بو بدم هرکی رو میبینم بو عرق میده ☆تو دانشگاهمون بجز ۲تا از دوستان همشون بو میدن ...

تو تمیز نیستی وسواسی

فقطم خودت رنج میکشی.وگرنه روزی ۶ بارم شیو کنی ضرری به ما نمیرسه

منم خیلی حساسم ولی دیگه لیزر کردمهمش چک میکنم یدونه مو هم نباشه😂

لیزر خیلی خوبه؟تا حالا نکردم نمیدونم چطوریه 

بعد کامنت هارو بخون جالب اینجاست کسی که مثل دسته گل تمیز و خوشبوعه انگ روانی بودن بهش میزنن کسی که بو عرف میده سالمه،،اگه روانی بودن له تمیزی زیاده من اعتراف میکنم و با افتخار یه روانی ام از نوع تمیزی ،،اصلا تعجب می‌کنم از بعضی کامنت ها بخدا

لیزر خیلی خوبه؟تا حالا نکردم نمیدونم چطوریه بعد کامنت هارو بخون جالب اینجاست کسی که مثل دسته گل تمیز ...

نه بابا منم عین خودتم خوب به تمیزی ادم اهمیت بده اصلن بد نیست

حال را نباید پرسید!!! باید فهمید...