2777
2789
عنوان

سوالات عجیب غریب خانواده شوهرم

81 بازدید | 4 پست

دوساله عروس این خانواده شدم

اوایل خیلی حرص میخوردم

الان یکم بهتر شدم

مثلا دیشب رفتم خونشون، پدرشوهرم درو وا کرد تا منو دید گفت سلاااام جوش چرا زدی؟؟؟؟؟؟

همون لحظه خواستم بگم ببخشید که باشما هماهنگ نکرده، جوشم جوشای قدیم ولی به احترام موی سفیدی که همیشه رنگ میکنه سکوت کردم.

مادرشوهرم بههه زور میگ روسریتو در بیار اینجام خونه خودته، اوایل یکی دوبار در آوردم، یه بار گفت چقد موهات چربه، یه بار گفت قرص آهن بخور چقدر ریزش داره موهات دیگ توبه کردم هیچ وقت در نیاوردم روسریمو، یاهزاااااراااان مسئله ریز مثل اینا،

من اصلا اهمیت نمیدم، ولی خداییش فرهنگشون جالب نیس

مثلا مادرشوهرم در حال یائسه شدنه، در سال شاید یکی دوبار پریود بشه، انقدررررر ادا اصول در میاره، انگار نوجوون ۱۶ سالست که تازه پریود شده، دیشب رفته بود زیر پتو حتی واسه سلام حدافظی هم بلند نشد، که خانم پریود شده، من از سرکار برگشتم یک ساعت تو آشپزخونش کار کردم یه تشکر ساده هم نکرد.... شماهم خانواده شوهرتون اینجورین؟؟؟🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.