2777
2789
اولش مطمئن بودم پژمان بی گناههالان بعد خوندن مصاحبه دختره ۵۰/۵۰ شدمخدا آخرشو ختم بخیر کنه 🥺😂 دوس ن ...

کجا مصاحبه کرد؟

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه میگن بازیگر خوب و فلانیه امکان نداره این کارو بکنه ولی کدوم دختر جوون می‌تونه برای همچین بازیگر سرشناسی الکی تهمت بزنه و پرونده درست کنه

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
ممیدونم ازاد شد میخام بدونم تجاوزش واقعی بوده

فعلا دارن رو پرونده اش کار میکنن، هیچی معلوم نیس

تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین

همه میگن بازیگر خوب و فلانیه امکان نداره این کارو بکنه ولی کدوم دختر جوون می‌تونه برای همچین بازیگر ...

خب شاید دستهای پشت پرده وجود داره، شاید همه چی حساب شده اس..

بازم میگم فعلا نمیشه گفت مقصره یا نه

تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین

اگه بیکار نبودی که نی نی سایت نمیومدی😂😂😂

شمام اگه بیکار نبودی اینجا مطرح نمیکردی ک بزن ی سرچ بزنی میاد بالا چیشد

اگه گفتم بیکار نیستم منظورم این بود که همچین بیکار الاف نیستم بشینم ببینم یارو چی میشه چیکار میکنه 

مگ خبر نگارم؟؟ 

میگمدختره کرم داشته چرا باید بری خونه یه مرد تنها

طبق صحبت همسایه بلوک پژمان ک اصلانیان بازیکن فوتبال استوری کرده بود کلا کار ب خونه رفتن نکشیده بوده. بازم میگم کسی حقیقت رو نمیدونه جز خوده اقای بازیگر

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

روزنامه هم میهن

هم میهن که خودش مشکل داره.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

دختره خودش رفته بود خونش به تخت و صندلی بستن هم دروغ بود پژمان ادعای حیثیت کرده و قرار دهند دختررو صاف کنه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️