2777
2789
عنوان

خانوم های متاهل میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 33 پست

شوهر دوستم با زن داداش زنش  خیانت کرد،بعدش مدتی دوستم می‌گفت هر وقت طرفش میرم حسی بهم ندارن فقط عذاب وجدان داره وناراحته بعدا فهمید که با زن داداشش با همن ،مردا یا افسرده بش یا خیانت کنند اونجوری میشن،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم نمیدونم افسرده شده یا داره خیانت میکنه

ببین زیاد بیرون می‌ره ،گوشیش و پیش خودش نگه می‌دارد ونمیزارن دست بزنی ،اگه رفتارش مشکوکم وزیاد بیرون می‌ره با کسیه ،مردا افسرده بشن عصبی گوشه گیر میشن ولی خیانت کنند مهربونم دوست ودلیاز میشن که زنشون نفهمه وبعضیاشونم که کمی وجدان دارن اگه خیانت جنسی کرده باشم گریه می‌کنن  وعذاب  وجدان میگیرن ،رفتارتوخوب کن وبه روش نیاز ولی تعقیبش کن که کجا می‌ره  گوشی وتلگرام واینستاشو چک کن

ببین زیاد بیرون می‌ره ،گوشیش و پیش خودش نگه می‌دارد ونمیزارن دست بزنی ،اگه رفتارش مشکوکم وزیاد بیرون ...

همه رو چک کردم بارها خواب بوده گوشیشو چک کردم چیزی پیدا نکردم نمیدونم شاید بلده مخفی کنه من نفهمم میدونه چک میکنم گوشیشو دیگه نمیدونم کجا رو بگردم

منم همین حس رو دارم حس میکنم کاری کرده قبلا ولی خب نتونستم بفهمم حتی گوشیشم چک میکنم چیزی پیدا نمیکن ...

پس عزیزم بدون شک و بدون منظور بشین باهاش حرف بزن .

شب خونرو در سکوت مطلق کن بعد اروم بشین دستشو بگیر بهش بگو هر حرفی داری بگو تا خالی بشی من هستم که بشنوم و بدون ذره ای گلگی یا قضاوت بهت گوش بدم .

بزار حس کنه ارومی و میخوای کمکش کنی .

نوازشش کن بگو حرف بزن تا هم تو اروم بشی هم من و هم مشکلو حل کنیم .

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

کآش از مشاوره کمک بگیری به هر حال اگه کاری کرده و پشیمونه یعنی شمارو خیلی دوست داره

مشاوره رفتم میگفت افسرده شده اما حالش خوب نمیشه همش چشماش قرمزه حتی یه بار گفت میدونی چقد سخته زن داشته باشی و نتونی بری سمتش

مشاوره رفتم میگفت افسرده شده اما حالش خوب نمیشه همش چشماش قرمزه حتی یه بار گفت میدونی چقد سخته زن دا ...

این مردا یه کارهایی یه وقتایی میکنن که آدم میخواد شاخ دربیاره

تصور من همین بود که مشکل جسمانی پیدا کرده.البته خودتو ناراحت نکن این فقط یه نظره.تو خودت شوهرتو بهتر میشناسی

این مردا یه کارهایی یه وقتایی میکنن که آدم میخواد شاخ دربیارهتصور من همین بود که مشکل جسمانی پیدا کر ...

اره واقعا باورکن منم داره افسرده میکنه حتی اگه با کسی باشه بهم بگه من جدا میشم میرم خسته شدم اصلا دلم شاد نیس یه مدت هر روز دنبال رابطه بود الان این شکلی 

ایکاش هیچوقت ازدواج نمیکردم روحم خسته شده

اره واقعا باورکن منم داره افسرده میکنه حتی اگه با کسی باشه بهم بگه من جدا میشم میرم خسته شدم اصلا دل ...

شاید اونم از این میترسه که شما ترکش کنی.انشاله که چیز خاصی نیس

به نظر من دیگه بهش میدون نده.یعنی موضوع رو براش انقد بولد نکن.زندگی معمولی خودتو بکن بزار اونم برگرده به حالت کارخونه

چندساله ازدواج کردی؟بچه داری؟