من پنج ماه اقدام بودم که نشد. این ماه عکس رنگی گرفته بودم و لوله چپم که بسته بود باز شد. و اقدام کردم. از روز ۲۱ سیکل دردای عجیبی داشتم. تخمدان چپم تیر میکشید و تا استراحت میکردم بهتر میشد. راه هم میرفتم درد میگرفت. گاهی این درد توی کل شکمم میپیچید و میرفت سمت راست. دوباره میومد زیر نافم. و میرفت چپ. ولی عمدتاً سمت چپ درد داشتم. به شدت هم علائم پریودی داشتم. مثل روز موعد که هنوز پریود نشدیم و ترشحات داریم یا هی حس میکنیم پریود شدیم ولی خبری نیس اونجوری بودم. همش میگفتم یا خدا یعنی پریود شدم میرفتم سرویس خبری نبود. فقط ترشحات آبکی زیاد داشتم. و کمرم انگار از وسط نصف شده بود. خوشحال بودم گفتم نکنه علائم لانه گزینیه.. تا امروز که روز ۲۵ سیکلمه و چهار پنج روز به موعدمه، همه اون حالتا و دردا رفع شد و مث روزای عادی شدم. فقط یکم ترشح رو هنوز دارم. یعنی لانه گزینی نبوده و من الکی خوشحال شدم؟ پس اون همه درد برا چی بوده آخه 🥹🥹🥹
من دوسال پیش یه بارداری خدا خواسته داشتم که چون نمیدونستم و سفر کاری زیاد رفتم و برا پریود شدن کلی دمنوش خوردم توی ۷ هفته رشدش متوقف شد و با دارو توی خونه سقط کردم. بعدشم مامانم فوت کرد و خیلی به بچه فک نکردم. تا امسال که قصدشو داشتیم. پنج ماه اقدام کردم نشد. ماه اول و دوم طبیعی. سه ماه هم با لتروزول و آزاد سازی. که فولیای خوب و بالغ سمت چپ داشتم و باز نشد. عکس رنگی گرفتم که فهمیدم در اثر سقط لوله چپم گرفته. که باز شد و این ماه اقدام کردم. دارو نخوردم دیگه این ماه. فقط چون شنیده بودم سیاهدانه خوبه، تا تخمک گذاری روغن سیاهدانه میزدم به شکمم و رحم و با شال میبستم میخوابیدم تا صبح. یه چند روزی هم یه استکان عرق بومادران خوردم. چون سه ماه لتروزول خورده بودم و دارو زدم، این ماه هیچ دارویی نخوردم که استراحت داده باشم
من دوسال پیش یه بارداری خدا خواسته داشتم که چون نمیدونستم و سفر کاری زیاد رفتم و برا پریود شدن کلی د ...
منم مثل شما یه بار خدا خواسته حامله شدم ولی خودم نفهمیدم چون پریودی هام نامنظم بازم باورم نمیشه میگم شاید کیست بوده ک فکر کردم بچه ست نمیدونم دوتا لخته افتاد رفتم دکتر نگفت صددرصد بارداری بودی گفت احتمالا حامله بودی و یه سونو نوشت ک زده بود بقایا نمونده فقط همین بعد اون اقدام کردیم ولی حامله نشدم دکتر هم نرفتم
۶ ماه بیشتر میشه ولی عشقی بود نمیدونستم زمان تخم گزاریمه یا نه خیلی چیزا رو نمیتونم رعایت کنم 😫😫مثلا بعد رابطه میگن نیم ساعت بخوابی پانشی بهتره ولی من بدم میاد زود میرم سرویس خودمو میشورم اها یه چیز دیگ اینکه حس میکنم هیچکدوم از اسپرم ها نمیمونه تو رحم همه میان بیرون طبیعیه ؟😶😂 ولی این ماه قشنگ اقدام کردیم روز درمیون نباشه هم دوروز یه بار رابطه داشتیم نمیدونم چی میشه