2777
2789
عنوان

یک تومن از میوه فروشی خرید کردم شوهرم قشقرق به پا کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 6218 بازدید | 162 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الا بهش رحم نکن عادت میکنه دعواراه بنداز ومرتب پول بگیر وگرنه روزگارت سیاهه تاتهش برو اگه خسیسه عادت ...

کجایی عزیزم عادت کرده که این شده از اول خسیس بود باباشم همینه

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️
تقصیر منه مگه میخواست زن و زندگی نخواد

ببخشیدفرمودین روزه اید میشه سر سفره افطار واسه دخترم دعا کنیداخ دختره ۷ساله ام تیک عصبی گرفته دارم دیونه میشم تو خدا براش دعاکنید😭😭😭

روزی توخواهی امد اللهم عجل لولیک الفرج 
عزیزم شرایط اقتصادی خوب نیست پول خرج کردن آسونه بدست آوردنش مکافات داره و زحمتبهتره همسرتون رو درک ک ...

شما خبر نداری از زندگی من که

من خرجم خیلی پایینه بخدا این غیر عادیه هیچوقتم اینقدر نشد خریدام اولین بار بود

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️

یعنی اول میرید یه چیزی برمیدارید تو مغازه بعد زنگ میزنی شوهرت پول بزنه؟؟؟؟؟!

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

چقدر بعضیاتون ترسناکید ! چه حرفایی به استارتر زدید خدا رو شکر خیلی کم این سایت مسموم رو چک میکنم

دیدی تو رو خدا چه حرفا بهم زدن

نمیبخشم

شما خبر نداری از زندگی من کهمن خرجم خیلی پایینه بخدا این غیر عادیه هیچوقتم اینقدر نشد خریدام اولین ب ...

بهتره قبل از خرید با ایشون هماهنگ کنی که بحث پیش نیاد 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

یعنی اول میرید یه چیزی برمیدارید تو مغازه بعد زنگ میزنی شوهرت پول بزنه؟؟؟؟؟!

اره چون قبلش مشخص نیست چقدر میشه مسگم میزنه پرداخت میکنم 

عزیزم میوه ها رو پس نده واقعا قیمت ها همینه باید اقای خسیس عادت کنه

قسم خوردم ببرم پس بدم