2777
2789
ولا من ۳۶سالمه و سینگل و مجردم تا الان دوس پسر نداشتم نمیدونم زشتم یا ن ولی خودم از خودم خوشم میاد ن ...

نه باباااااااااا این چیزا همش خرافاته

اون کاربر هم داره غلط میگه

به موقعش واست پیش میاد نگرانی به خودت نده

@اوج_آسمان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایول ببین دور از جونت گوه هم خوردی بهتره تا با یه پسر در این سن وارد رابطه بشی

اوهوم

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

این همه موقعیت مجازی و حضوری هر کسی سینگل باشه و آدم درست انتخاب نکنه معلومه خودش مشکل داره ترس از ا ...

اجازه دارم با احترام تمام بگم ارتباط با جنس مخالف افتخار نیست و هرکس تو رابطه هست زیبا و برتر نیست 

پس با عرض معذرت تف توی همچین تفکر هایی

طعم خون جوون های مردم چه مزه ایه ؟به نام خداوند رنگین کمان . به نام خالق گیسو های زن . بابا وقت خدافظیه ولی به مامان چیزی نگو .بابا اگه رفتم بدون همه ی اینا واسه آینده بود بدون همه آرزوم اینکه ببینیم ایرانو آزاد یه روز. تاپیک مهاجرت به زودی :) ... ما شرقی شادیم فقط اگه بزارن. اهل رقصیدنیم اگه مامور نیارن. ما شرقی شادیم نخورده سرخوش و مست. نیستیم و نبودیم غصه خور و غم پرست. ما شرقی شادیم به شهادت تاریخ اگه تاریخم تغییر ندن از بیخ. ما شرقی شادیم غم از جنس ما نیست...

لااقل ی جامی کاپی سکه ای بده لامروت😭😭😭🤣🤣🤣

بیا 🏆

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

😐😐😐ما از کجا بفهمیم اون درسته یا نه؟ تو مجازی حتی طرف میتونه اسمش رو هم اشتباه بگه من که دستگاه د ...

به هوش استعداد هر کسی مربوط میشه 

مثل اینه یه هندونه شیرین و کال از هم تشخیص بدی کار هر کسی نیست 

آدمایی که همیشه از یه چیزی ترس دارن و وسواس هستند هیچ وقت تو زندگی موفق نمیشن و بدبخت ن

نه باباااااااااا این چیزا همش خرافاتهاون کاربر هم داره غلط میگهبه موقعش واست پیش میاد نگرانی به خودت ...

بجان خودم بختم بسته س 

من تو شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم در اسم شهره در اصل روستاس خیلی کوچیکه همه همدیگرو ب اسم آب و اجداد میشناسن باورت میشه اگه بگم اینجا هم سنوسالام عروس داماد دارن؟؟؟

😂😂چقد بدم از این برنامه

روبیکا :سلم خبی رل مزنی 

طعم خون جوون های مردم چه مزه ایه ؟به نام خداوند رنگین کمان . به نام خالق گیسو های زن . بابا وقت خدافظیه ولی به مامان چیزی نگو .بابا اگه رفتم بدون همه ی اینا واسه آینده بود بدون همه آرزوم اینکه ببینیم ایرانو آزاد یه روز. تاپیک مهاجرت به زودی :) ... ما شرقی شادیم فقط اگه بزارن. اهل رقصیدنیم اگه مامور نیارن. ما شرقی شادیم نخورده سرخوش و مست. نیستیم و نبودیم غصه خور و غم پرست. ما شرقی شادیم به شهادت تاریخ اگه تاریخم تغییر ندن از بیخ. ما شرقی شادیم غم از جنس ما نیست...