2777
2789
اولی رو چرا رد میکنی؟

چون اینجور خواستگاری های سنتی که طرف بدون شناخت میگه بیایم خواستگاری و اشنا بشیم رو اصلا قبول ندارم . 

و فعلا هم قصد اشنایی و ازدواج ندارم‌ 

البته یه نگاهی هم به طرف میندازم خیلی وقتا تو همون نگاه اول مشخصه که هیچ جوره نمیشه باهاش به جایی رسید برای همین رد میکنم

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

اگر خودمو تنها ببینن و غریبه باشن شماره خونه رو میگیرن ،اگرم خودمو ندیده باشن و سنتی باشه از یکی شما ...

شما چطور جواب میدی؟مثلا میگن قصد ازدواج داری؟

چند سالته شرایطتت چیه ؟جواب همه رو میدی؟

از پسره میپرسی یا صبر میکنی بعد تماس خانوادت بپرسن؟

اول همو کجا میبینین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟ بالاخره از یجایی شناخته حاصل میشه

بله درسته عزیزم🌹👌🏻

ولی خب یه وقتایی از همون نگاه اول ادم متوجه میشه که با طرف نمیتونه به جایی برسه و به دلش نمیشینه . 

من خیلی حس بدی میگیرم وقتی تو خیابون یکی خواستگاری کنه . دوست دارم اشنایی یجور دیگه باشه و انقدر سریع خواستگاری نکنن . چون اینایی که تو خیابون و مکان عمومی یهو میان پیشنهاد میدن به هزار نفر دیگه هم پیشنهاد میدن .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

امروز دوستی پنهان بعد اگر توافق کردن بصورت ناشناس میره خواستگاری دوستش 

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

شما چطور جواب میدی؟مثلا میگن قصد ازدواج داری؟چند سالته شرایطتت چیه ؟جواب همه رو میدی؟از پسره میپرسی ...

خب نمیپرسن قصد ازدواج داری یا نه ،میپرسن مجردی میگم اره بعد خودشون میگن یه پسری هست با این شغل و این سن و چنتا بچه هستن و این بچه چندمه و حالا قصد ازدواج داره اگر اوکی شمارتونو بدید که همو ببینید ،بعد سنمو فقط میپرسن و نهایتا بیشتر بخوان بپرسن تحصیلاتمو میپرسن ،ولی شرایطمو نمیپرسن وقتی پسره رو دیدم اونموقع شرایطمو به خودش میگم .

اونایی که به خودم گفتن خیلی سوال پیچ نمیکنن و اذیت نکردن تا حالا ،بعد میان خونه همو میبینیم اگر از نظر خانواده هم اوکی بود 

خب نمیپرسن قصد ازدواج داری یا نه ،میپرسن مجردی میگم اره بعد خودشون میگن یه پسری هست با این شغل و این ...

وای شانس من همش میپرسن قصد ازدواج داری؟

یجوری شروع میکنن که از اول تا اخرش خجالت میکشم

وای شانس من همش میپرسن قصد ازدواج داری؟یجوری شروع میکنن که از اول تا اخرش خجالت میکشم

تو هم سوالشونو با سوال جواب بده بگو چطور؟

حالا تو مسجد محرما بعضی خانما مثلا میخوان خوشنمک بازی دربیارن یهو برمیگردن میگن فلانی دخترتو شوهر نمیدی ؟منم از این حرکت بدم میاد 

یا یه زنه امسال از اینکه پسرش مجرده و زن نمیگیره داشت میگفت جلو در مسجد وایساده بودن ما که رسیدیم یهو اون زنه برگشت گفت بیا دختر اینو بگیر 😐من و مامانم و مامان پسره همینجوری نگاه میکردیم بهم 😐😑

تو هم سوالشونو با سوال جواب بده بگو چطور؟حالا تو مسجد محرما بعضی خانما مثلا میخوان خوشنمک بازی دربیا ...

چه ایده خوبی ،بخدا مونده بودم چی جواب بدم🫂 ممنون 

خانمه تو چه شرایطی ام خفت کرده ها 🤣🤣دو طرفو معذب کرده،خیلی سخته