2777
2789
عنوان

بابام خیلی پولداره ولی حتی هزار تومن بهم نمیده لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 40 پست
لباس اینا شهریه اینا پس کی میده به کی پول میده به اون بگو یکمم به شما بده

لباس میخره خیلی کم دانشگاه نمیرم 

نمیشه ک خیلی زشته همه فک میکنن ما زندگی لاکچری داریم نمیدونن داخلش چی میگذره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه تو درده منو نمیفهمی 💔از بچگی یکبار هم منو بغل نکرده آخرین باری که ک بغلم کرده ۳ سالگی م بوده مح ...

عزیزم  باور کن میفهمم   ، چون  خودم پدرم اینجوری بود ، شباهت زیادی دور از جون  با پدر شما داشتند

البته  پدرم با من  چند دهه تفاوت سنی داشت  ، الان  که به این سن رسیدم  همیشه  میگم  پدرم کمبود محبت داشت باید تمام تلاشمو میکردم  برام طلا میگرفت الان کلی سرمایه داشتم 

یکسال  قبل از فوت  همش بهم میگفت طلا بگیر ، اما دیگه دیر شد  ،چون دارایی پدرم دست داداشا بود 

الهی انشالله خدا رحمتش کنه

ممنونم 

اما  عزیزم جوانی ، اگه دانشگاه نرفتی حتما برو  یه رشته خوب بخون   چون پدر میتونن هزینه بده حتی اگه دانشگاه آزاد شد ، برای بابات هدیه  بگیر  ، روز تولد کیک بگیر   اولش خجالت میکشی  

خیلی سخته  ، با محبت رفتار   کینه به دل نگیر ،