2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینجوری که خوب نمیشه من دیسک زده بیرون خیلی وضعم وخیم بود به عصب سیاتیک هم فشار میومد یعنی درد تا نوک انگشتای پام هم مدااااااام درد میکرد بعد لغزندگی مهره دارم ۱۰ جلسه فیزیوتراپی و لیزر پرتوان رفتم بعدش کلا استراحت یعنی کارای سبک انجام میدم فقط از پله مگه واسه چیزای واجب بالا پایین برم برا دخترم سرویس هم گرفتم که مجبور نباشم از پله استفاده کنم چون پله سمه و یک سری ورزش بهم داد انجام میدم خیلییییی خوب شدم اقلا درد کمر و پام کاملا خوب شده

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
همینجوری که خوب نمیشه من دیسک زده بیرون خیلی وضعم وخیم بود به عصب سیاتیک هم فشار میومد یعنی درد تا ن ...

من وضعم خوبه ینی اصلا به این‌جاها نرسیده در حدی کمر درده فقط

با ورزش و استراحت به نظرتون خوب می‌شه؟

من وضعم خوبه ینی اصلا به این‌جاها نرسیده در حدی کمر درده فقطبا ورزش و استراحت به نظرتون خوب می‌شه؟

بله عزیزم خوب میشی فقط یه کیلو بیشتر بلند نکنی آب درمانی هم عالیییییه

همینجوری که خوب نمیشه من دیسک زده بیرون خیلی وضعم وخیم بود به عصب سیاتیک هم فشار میومد یعنی درد تا ن ...

ده جلسه فیزیو شامل چه کارایی بود؟

دکتر مغز اعصاب برات نوشت یا دکتر فیزیوتراپ؟

ده جلسه فیزیو شامل چه کارایی بود؟دکتر مغز اعصاب برات نوشت یا دکتر فیزیوتراپ؟

دکتر ارتوپد رفتم ام آر آی دادم بیرون زدگی دیسک داشتم و لغزندگی مهره دکتر فیزیوتراپی نوشت فیزیو بود لیزر پرتوان بود یکی دوتا دیگه دستگاه بود اونام استفاده می‌کردم