2777
2789

یه نفرو تو اینستا سرچ میکنم عکس پروفایلش میاد میزنم رو اسمش که برم تو اکانتش و پستهاش رو ببینم یهو میزنه هنوز پستی وجود ندارد این یعنی طرف بلاکم‌کرده ؟

اره

عزیزم این پیج فیکم بوده الان بلاک شده 

ولی با پیج اصلیم هر دوتاشون با یه شماره موبایلم زدم هر دوتا پیج از یه شماره مشترک استفاده میکنن 

الان از پیج اصلیمم یعنی بلاک شدم ؟نمیخوام بفهمه اون پیج فیک ماله من بوده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این پیج فیکم بوده الان بلاک شده ولی با پیج اصلیم هر دوتاشون با یه شماره موبایلم زدم هر دوتا پی ...

ادن پیچت از طرف اون بلاگ نشده از طرف شماره بلاگ شده  و تو دگ نمیتونی با پیج اصلیت چکش کنی

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

ادن پیچت از طرف اون بلاگ نشده از طرف شماره بلاگ شده و تو دگ نمیتونی با پیج اصلیت چکش کنی

یعنی اگه بهم شک کرده باشه که اون پیج فیک من بودم پیشم نشسته باشه و بگه فلانی بیا پیج همو فالو کنیم من نمیتونم دیگه با پیج اصلیمم اکانتشو بیارم و اون میفهمه که منو بلاک کرده درسته؟

در صورتی که من ناشناس داشتم چکش میکردم نمیخوامم بفهمه بعدا که من بودم باید چیکار کنم ؟

یعنی اگه بهم شک کرده باشه که اون پیج فیک من بودم پیشم نشسته باشه و بگه فلانی بیا پیج همو فالو کنیم م ...

ببین اگه دوتا پیچت با ی شماره باشه احتمال ۹۰درصد اونم بلاک میشه.

چون من دوتا پیج داشتم یبار شوهرم  با پیج فیکم بلاکم کرد دگ با پیچ اصلیم هم نمیتونستم سرچش کنم 

حالا باز شما بپرس شاید من اشتباه  کنم 

ببین اگه دوتا پیچت با ی شماره باشه احتمال ۹۰درصد اونم بلاک میشه.چون من دوتا پیج داشتم یبار شوهرم با ...

وای اینجوری آبروم میره 

بنظرت شماره ی موبایلی که تو پیج اصلیم زدمو عوض کنم درست نمیشه؟

وای اینجوری آبروم میره بنظرت شماره ی موبایلی که تو پیج اصلیم زدمو عوض کنم درست نمیشه؟

امتحان کن.

خب الان با پیج اصلیت سرچش  کن ببین میاد یا نه

چ کاریه دگ

امتحان کن.خب الان با پیج اصلیت سرچش کن ببین میاد یا نهچ کاریه دگ

با پیج اصلیم سرچ کردم فقط عکس پروفایلش میاد ولی نمیتونم پستهاشو ببینم در صورتی که پیجش عمومیه و قبلا میتونستم ببینم 

برا همین میگم کاش شمارمو تغییر بدم رو پیج اصلیم شاید درست بشه