2777
2789

یه آقایی هست هم از زیبایی هم از اخلاق و ایمان رو دست نداره دروغ گفتن که فلان پسر خوشگله فلان پسر خوش اخلاقه هیچکی به گرد پای این نمی رسه چهرش دلرباست نگاش می کنی انگار پیغمبره معصومه چشم ابروی مشکی ریش و سبیل مشکی خیلی خوش‌چهرست خیلی هم خوش اخلاق و با ایمانه پسره کاری هم هست تو شرکت پتروشیمی کار می کنه دو متر قد داره هیچکی دستش به شونه هاش نمیرسه خیلی هم خوش هیکل و خوش‌تیپ یعنی این بشر هیچ نقصی نداره اولین باره همچین پسر بی نقصی می بینم  تازگیا فهمیدم نامزد کرده حالا نامزدش سر تا پا عملی فکش عملی بینی عملی تازه از اون عملی های جذاب هم نیست هیچ جذابیتی با اینکه عمل هم کرده تو چهرش به‌وجود نیومده اخلاقشو نمی دونم ولی می‌دونم خیلی نچسب و آویزون پسره بود و اصرار می کرد بره خواستگاریش . میگم پسره چی تو این دختره دید که به‌نظرش اومد اخه این دختره چی داره یعنی من چی کم داشتم نسبت به این دختره. مثل چی عاشقش شدم و حسرتشو می‌خورم هیچ پسری تا به حال به دلم ننشسته بود و نمی‌شینه شاید اگه ازدواج کنم بازم اونو فراموش نکنم 💔😔

مرغ همسایه غازه همین حالا اگر شده بود شوهرت همه اینا رو برعکس میگفتی هیچ مردی بی عیب نیست

نه این هیچی کم نداشت از هرچی که فکرشو کنی دلم خیلی شکسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دیگه اون به پسره چسبید تا پسره گرفتش تو رو چی دید؟

منو دید دو سه بار هم بهش ابراز علاقه کردم اوایل مشتاق بود آشنا بشه ولی یهو سرد شد نگو یکی دیگه دلشو برد😔

منو دید دو سه بار هم بهش ابراز علاقه کردم اوایل مشتاق بود آشنا بشه ولی یهو سرد شد نگو یکی دیگه دلشو ...

ای بابا دختر خوب نباید ابراز علاقه میکردی که 

باید یجوری رفتار میکردی اون وابسته ات بشه