2777
2789
عنوان

زنگ بزنید به شوهرتون بگید همین الان برام پول بفرست

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 37 پست

وا ینی چی از برادرم بگیر ؟چرا ادم باید به خاطر ۱۰۰تومن شخصیت خودشو کوچیک کنه 

عزیزم شما هم مقداری پول همیشه واسه روز مبادا داشته باش که این جور وقتا از اون استفاده کنی بعد دوباره بزار سر جاش

نه نرفتمبچرم مدرسه نبردمحرفش خیلی زور داشت دارم از غصه دق میکنم

کار خوبی کردی....ولی از این به بعد حواست باشع واسه روز مبادا یه پولی در حد چهار پنج میلیون همیشه یا نقد یا تو یه کارتی ذخیره داشته باش به شوهرتم نگو....واسه موقع هایی که یهویی بی پول میشی بعد پول دستت اومد جابجا کن

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لحنتون مشخص بودولی خیلی وقتا واقعا زن خونه همچین برشی نداره که اینطوری بخواد حقشو بگیره متاسفانهح ...

بله درسته

زن و بچه هزینه دارن و باید تامین بشن

یهو مثلا خانوم هوس میکنه با بچش بره بیرون یه دوری بزنن 

نمیشه هر روز هی زنگ بزنه پول بخواد

به نظر من زن خانه دار بیشتر نیاز به پول داره

و باید همیشه حسابش پر باشه

نه نرفتمبچرم مدرسه نبردمحرفش خیلی زور داشت دارم از غصه دق میکنم

غصه نخور

مردا عقلشون نمیرسه

فک میکنه چون با داداشش این حرفا رو نداره

شما هم معذب نیستی، درک نکرد که شما پیش جاریت شرمنده میشی، غرورت اجازه نمیده

فقط دوستانه وقتی تو کارت خرجی پول هست، یه تومن بذار کنار ندید بگیر

حداقل واسه وقتای اینجوری میگی گیر بودم از مامانم، دوستم.... قرض گرفتم بزن به کارتم پس بدم

بله درستهزن و بچه هزینه دارن و باید تامین بشنیهو مثلا خانوم هوس میکنه با بچش بره بیرون یه دوری بزنن ...

انگاری شوهرشون کارش یطوریه که زیاد پیش میاد مجبور بشه کارت به کارت کنه

بنظرم فقط اسی باید خورد خورد از خرجی بزنه تو یه کارت دیگه واسه مبادا نگه داره