2777
2789
دقیقا ماهم همینطور عذاب وجدان گرفتم 🤦‍♀️

چراعذاب وجدان واقعاگرونیه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم نیس بابامهما تو خونه اکثر چیزامون خونگیه ، مثل رب و میوه جان و جو و ارزن و مرغ و سبزیجات اینا ...

پس خوشبحال بابات

من امسال اصلا نتونستم یه لباس تو خونه‌ واسه خودم بخرم فقط خرج شکم و روزمرگی کردم 

منه دل شیشه ای هرجا هر شکستن که شکستم 

دقیقا ماهم همینطور عذاب وجدان گرفتم 🤦‍♀️

دیگه موندم چکارکنم 

درامدشوهرمم زیادنیس روزی ۹۰۰تومنه حتی جمعه هاهم میره سرکار بازهم کم میاریم 

پول اجاره وشهریه ی مدرسه هم بماند

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
پس خوشبحال باباتمن امسال اصلا نتونستم یه لباس تو خونه‌ واسه خودم بخرم فقط خرج شکم و روزمرگی کردم

همه همینن

ولی خب چه میشه کرد 

باید سر کرد دیگه

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

دیگه موندم چکارکنم درامدشوهرمم زیادنیس روزی ۹۰۰تومنه حتی جمعه هاهم میره سرکار بازهم کم میاریم پول اج ...

شغل شوهرت چیه؟

بابای منم همین حدودا درآمدشه اما همش غر میزنه که ولخرجی میکنین  به خاطر حرفای بابام روزی سه تا قرص اعصاب میخورم 

منه دل شیشه ای هرجا هر شکستن که شکستم 

شغل شوهرت چیه؟بابای منم همین حدودا درآمدشه اما همش غر میزنه که ولخرجی میکنین به خاطر حرفای بابام رو ...

کارگره

ولخرجی نیس هزینه هابالاس ودرامد کم زندگی بیشترمردم همینه 

عزیزم مواظب خودت باش قرص اعصاب عوارض داره نخوری بهتره

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
اخه گفت برای ۴ نفر ۱۵ تومن من یه نفرم ۸ تومن خرج میکنم

خرجاوخوردخوراک هرکسی فرق میکنه گلم هم شماراست میگی هم ایشون

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖