فراز۱۴۰۱ مدیر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 425 عنوان نه شوهرم کارگاهه نه منشی اش | مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 41 پست از صبح که تاپیک زدم دوبار به همسرم زنگ زدم و هر دوبار گفت سرم شلوغه زنگ میزنم الان دوباره رفتم کارگاه نه خودش بود نه منشی به من گفت ظهر کارگاه میمونه من ناهار بردم اما کارگاه تعطیل بود کارگرا هم رفته بودن دارم دیوونه میشم شکم به یقین تبدیل شه میرم در خونه پدر دختر دیروز | 14:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فراز۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 425 نه در خونه نرو اگر چیزی بینشون نباشه واسه دختره خیلی بد میشه دختره ۱۹ سالشه از همین میترسم بلا سرش بده دیگه بیا و درستش کن
روز_بارونی عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 18873 طرف به زن مردم رحم نکردهدیگه منشی که سهلهبیخیال پی قضیه رو نگیر وقتی میخوای زندگی کنی فقط اعصاب خودتو خرد میکنی
مینوپارمیس عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 2231 دختره ۱۹ سالشه از همین میترسم بلا سرش بده دیگه بیا و درستش کن ای وای چرا گذاشتی منشی جوون بگیره
فراز۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 425 ب منشیش زنگ بزن تا جواب بده بگو بیا دم در کارت شمارشو ندارم کلا یک هفته اس اومده شوهر من ماشاالله صبر نداره نزاشته دختره برسه برنامه ریخته براش
blueberryyyy عضویت: 1404/05/08 تعداد پست: 1959 دختره ۱۹ سالشه از همین میترسم بلا سرش بده دیگه بیا و درستش کن وااای چه شرایطیزنگ بزن شوهرت بگو غذا واست اوردم نبودی کجاییاز صحبت کردنش میتونی تشخیص بدی هول میشه یا نه؟
فراز۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 425 ای وای چرا گذاشتی منشی جوون بگیره مگه نظر منو پرسید ؟ منشی قبلیش از همسرش جدا شده بود چقد خانم بود چقد با شخصیت بود چند بار خودش بهم گفت مراقب شوهرت باش اینقد این زن ماه بود پیش این دووم نیاورد استعفا داد
artemis4444 عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 36020 شمارشو ندارم کلا یک هفته اس اومده شوهر من ماشاالله صبر نداره نزاشته دختره برسه برنامه ریخته براش وقتی میدونی اینکارس خب خودتو اذیت نکن دیگ پول و طلا جمع کن یواشکی بعدم طلاقتو بگیر مهریتو و همچیم ازش بگیر دیگ چرا هروز خودتو جون ب لب میکنی بیخیالشعمرتو پای ادمی ک هرز میپره نزار حیفه بخدا تا اون ادم بشه تو پیرشدی ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
ذغالفروش عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 2889 خودمم از همین میترسم شوهرم هفت خط حتی موقع خیانت با چشمامم ببینمش زیر بار نمیره یه بهونه میاره الانم ... ی روز وقت بزار کلا تعقیبش کن فیلم بگیر عکس بگیریا ی روز ب ی بهانه ای بگو میخام برم ارایشگاه نیستم یا هرچی برو دنبالش ببین چیکار میکنه
فراز۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 425 وااای چه شرایطیزنگ بزن شوهرت بگو غذا واست اوردم نبودی کجاییاز صحبت کردنش میتونی تشخیص بدی هول میشه ی ... فهمیدم که یه کاری داره میکنه فقط نمیدونم طرف همین دختره منشی هست با کسی دیگه
22shivana عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 21805 خودمم از همین میترسم شوهرم هفت خط حتی موقع خیانت با چشمامم ببینمش زیر بار نمیره یه بهونه میاره الانم ... همون دیگه از اینا باید حتما شاهد یا سند معتبر داشته باشی الان بری در خونه دختره فقط بعدش آبروی خودت میره با اعصاب خوردی و استرس برات
مینوپارمیس عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 2231 فهمیدم که یه کاری داره میکنه فقط نمیدونم طرف همین دختره منشی هست با کسی دیگه ببین زنگ بزن ولی اصلا تهمت نزن فکر کنم شرایط رو برای خودت سخت میکنی فقط یکسره زنگ بزن و بکشونش بیرون
انبه۱۴۰۳ عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 1370 مگه نظر منو پرسید ؟ منشی قبلیش از همسرش جدا شده بود چقد خانم بود چقد با شخصیت بود چند بار خودش بهم گ ... حس میکنم بهش درخواست داده ولی قبول نکردهتورو هم مستقیم درجریان نزاشتهفقط هشدار داده که مراقبش باش
فراز۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 425 ی روز وقت بزار کلا تعقیبش کن فیلم بگیر عکس بگیریا ی روز ب ی بهانه ای بگو میخام برم ارایشگاه نیستم یا ... فایدش چیه فقط پر رو تر میشه یکی از دوستام داروخونه کار میکنه شوهرم نمیدونسته طرف منو میشناسه رفته ازش وسایل زناشویی خریده وسایلی که هیچوقت خونه نیاورده من ندیدم دوستم فک کرده بود برای خودمون خریده میگفت چقد شوعرت به فکرته