2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به تو ربطی نداره عزیز مراقب خودت باش شما و سعی کن جنگ و دعوا درست نکنی و به وسایل خواهرت نزدیک نشی

پس به کی ربط داره؟بقال سر کوچه؟

اگه کم سن باشه و کار اشتباهی انجام بده خواهرش باید بشینه نگاه کنه؟

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
شایدم عفونت داره عزیزمگیرمم ک رابطه جنسی داره بدن خودشه قشنگم ما نباید دخالت کنیم اگرم دلت میسوزه ک ...

باید یگزرم سکوت کنم؟ پس نگرانیم چی میشه باهام قهره

عزیزم ممکنه دکتر براش نوشته باشه. به نظرم به مادرت نگو، همهٔ غرور و اعتماد و احساس امنیتشو ممکنه ازش بگیری با این کار، ولی اگه صمیمی هستین، بعدا با خودش غیرمستقیم صحبت کن.

و راستش اینجور وقتها خیلی صحبت شما از نظر من کارگشا نیست، مگه اینکه خیلی قبولتون داشته باشه و تحت تأثیر شما باشه‌

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
حالا من در مورد اینکه شما باید کاری به کارش داشته باشی یا نه نظری ندارم ولی 20 سال همه جای دنیا سن ف ...

پس یعنی خدایی نکرده مثلا خواهر مجردش حامله شه، هیچ ربطی به اسی و خونوادش نداره؟ ابروییم ازشون نرفته؟ مسئولیتیم نسبت به اون دختر و بپه اشم ندارن پس؟

پس تو یه خانواده همه بهم ربط دارن دیگه، همه تو یه کشتیت، اشتباه یکی ممکنه همه رو غرق کنه

واقعا نمی فهمم اونایی که میگن به تو ربطی نداره! 

مگه میشه خواهرشه،  همین خواهر اگر به گناه یا بیماری یا هرچیز دیگه مبتلا بشه فردا طلبکار میشه چرا کمکم نکردین

مثلا خودتون اگر مواد تو وسایل همسرتون یا برادرتون پیدا کنید میگید به من چه،  شاید برا درمان استفاده میکنه! 🤔

زندگی را باید زندگی کرد، برای رسیدن به اهداف متعالی(تحصیلی، ورزشی، شغلی،ازدواج و رفاه و....) باید تلاش کرد و جنگید، با تقدیر نه!

پس به کی ربط داره؟بقال سر کوچه؟اگه کم سن باشه و کار اشتباهی انجام بده خواهرش باید بشینه نگاه کنه؟

همونطور که غذا خوردن ما به کسی ربطی نداره همونطور که چطوری از چشم و پا و گوشمون استفاده میکنیم به کسی ربطی نداره استفاده از آلت تناسلی هم واقعا به کسی ربطی نداره. 

کم سن نیست ۲۰ سالشه. خب نشینه نگاه کنه بره به عالم و آدم بگه خواهرشو یا بکشن یا هم روانی کنن