2777
2789
۸ماه حتی یه سراغ ازم نگرفت؟کلی مامانش پشت سرم حرف ناروا زدهبعد شوهرم زنگ زده به دوستم که وکیل هستخیل ...

عزیزم شوهرت بخاطر اینکه باش رو از دست داده درقبال مادرش احساس مسوولیت می‌کنه استغفار بکن همه چی درست میشه خدا داره صبرتو آزمایش می‌کنه صبر یوسف رو از چاه ب عزیز مصر رسوند حضرت موسی رو‌ از وسط دریا رد کرد حضرت یونس رو از شکم نهنگ سالم بیرون آورد خدای اینا خدای مام هست تنها نمیزارع 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام عکس هاشون رو پاک کردمخیلی آزارم دادن خیلی زیاداما شوهرم نهفقط طرفداری مامانش رو می‌گرفت اما خو ...

شوهرت دوست داره فقط از طرف مادرش زنجیر شده اما بهش ثابت میشه که  تو  پاکی 

اره درسته درارتباطیم ولی رابطه نیست دوستیم میشه بگی چی میشه حسش چیه کی پیام میده میریم نو رابطه کی م ...

بهت نظر دارع اما انگار می‌ترسه اگ‌ بهت بگه همین دوستی ساده از بین بره بنظرم 

ن یکی دیگ ازم پرسید شوهر شما بنظر آدم حساسی میاد انگار کمبود محبت داشته و وقتی مادرش اینجوری بهش واب ...

آره خیلی زیاد 

روان شناس گفت چون مادره از بچگی با ایشون صحبت می‌کرد و... اونم درد ودل های منفی 

بنظرت کی میاد برا تعیین تکلیف؟

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

اجی من الان چیکار کنمم یساللل منتظرشممم بخدا خیلی دوسشدارم🥺بنظرت چ حسی به من دارهه چه فکری راجبم می ...

بنظرم اونم دلش پیشت گیره منتها حس کرده توام دوسش داری و میخواد تو بری جلو 

اما نرو‌خودتو کوچیک نکن خودش میاد بهت پیشنهاد میده ان شاالله قصدش هم ازدواجع

آره خیلی زیاد روان شناس گفت چون مادره از بچگی با ایشون صحبت می‌کرد و... اونم درد ودل های منفی بنظرت ...

تا سه وعده میاد بهت زنگ میزنع یا خودش میاد 

ان شاالله هر چی ب صلاحته همون بشه

بنظرم اونم دلش پیشت گیره منتها حس کرده توام دوسش داری و میخواد تو بری جلو اما نرو‌خودتو کوچیک نکن خو ...

جوننن مننن😍🥺

مرسیییی اجی جونم ک برام وقت و انرژی گذاشتییی عزیزدلممم جواب دادی برات ۱۰ تا حمد میخونم الهی ک از خدا هرچی میخایی بهت بده و همیشه خوشحال باشییی😍😍🥰❤️