2777
2789
عنوان

هم اتاقیم قابلمو برکیداره بدون اجازه

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی حق داره بنده خدا. کسی ک خوابگاه باشه درک میکنه. خیلی بده یکی بی اجازه ب وسایل بقیه دست بزنه. کاش کمدی قفل داشت و اونجا میزاشتی. از اول باید به همراه اتاقی فهمید قوانین و یسری چیزا را 

رودروایسی که باهاش نداری فرو بگو دلم نمیخواد هی میای قابلمه ی منو برمیداری 🙄🙄چ پروعن بعضیا

اخه دعوا میشه یک ترم حداقل باید تحملش کنم من فکر کردم قابلمو بدم دوستم بهش بگم قابلمو به دوستم قرض دادم اخر هفته ها هم این هم اتاقیم نیست طول هفته دست دوستم باشه تا نتونه برداره

اسی حق داره بنده خدا. کسی ک خوابگاه باشه درک میکنه. خیلی بده یکی بی اجازه ب وسایل بقیه دست بزنه. کاش ...

اخه من هم اتاقیم یکی دیگه بود این با اون عوض شد و اخلاقاتش ضد منه خیلی فضوله خیلی پرحرفه برعکس من من اصلا کاری به کار کسی نپارم دلم هم نمیخاد کسی کار با من داشته باشم