2777
2789
عنوان

همه بهم میگن برو فرهنگیان

256 بازدید | 35 پست

بهم میگن اشتباه مارو نکن 

از معلمی بدم نمیاد 

ولی نمیدونم چرا اصلا میلم نمیکشه برای فرهنگیان بخونم 

اینجا هم چند نفری دیدم پشیمون بودن نمتونستن کاری کنن کلی جریمه داشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی که میلت میکشه بخون

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

اینجا روزی چند تا تاپیک از نو معلم ا هست که حوصله ی شلوغی بچه ها رو ندارن 

چون یه چیزی شنیدن و به هر قیمتی بدون توجه به روحیاتشون میان تو این حرفه 

حقیقتا معلمی عشق فراوون میخواد که تحمل رفتار بچه ها رو راحت کنه 

نه صرفا مادیات 

رشته دیگ همه کار پیدا کردن خیلی سخته

من اصلا هدفم از دانشگاه و مدرک پیدا کردن شغل نیست 

ولی دوست دارم برم 

بهم میگن 4 سال عمرتو بذاری باهاش کار نکنی

مگه خب چند درصد رشته هادرامد خوب دارن

من پارسال قبول شدم ولی انتخاب رشته نکردم چون علاقه نداشتم

تا همونجاش هم به اصرار پدرم رفتم

هرچند الانم بلاتکلیفم. رشتم خوبه اما چون برای دانشگاهم شک دارم (پیام نوره) دیگه هم حوصله کنکور ندارم

🤍.

به عنوان یه معلم میگم اشتباه نکن.حقوق پایین‌.سرو کله با بچه و اولیای قدر نشناس و همیشه شاکی.کار بعد از تمام شدن تایم کاریت که انگار وظیفته همش در اختیار دانش آموز و اولیا باشی....پشیمونم پشیمون

الان اکثرا بخاطر مزایای معلمی میرن فرهنگیان بدون اینکه عشق و علاقه ای به بچه ها و تدریس داشته باشن دوس نداری اصلا نرو چون پولی که آدم اینطوری بگیره اصن نه مزه میده نه برکت داره

اینجا روزی چند تا تاپیک از نو معلم ا هست که حوصله ی شلوغی بچه ها رو ندارن چون یه چیزی شنیدن و به هر ...

دقیقا 

من از اینکه چیزی به کسی یاد بدم رو دوست دارم 

ولی شغل معلمی رو واقعا نمیدونم 

فرهنگیانم از جوش گفتن دوست ندارم 

ولی همش میگن پشیمون میشی