2777
2789
عنوان

بچها اگه یه نفر تو فامیل هرسری که زنگ میزنه سوال شخصی بپرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 26 پست
متنفرمممممممم چجوری خودتو کنترل کردی چیزی نگیییییی؟؟؟؟؟؟؟؟از فامیلا خودته یا شوهرت؟؟؟دفعه بعدی خواست ...

دخترعممه 

به سختی خودمو کنترل کردم ولی دیگع برای همیشه گذاشتمش کنار 

میگفتی گوه خوری مگه؟ 😒 منم الان محل کارم مادر صاحب کارم هر دفعه منو میبنه میگه ازدواج کن ، یعنی رید ...

همون این کارو زندگی ندارن آخه انگار تمام هم و غمشون ازدواج بقیس واقعا براشون متاسفم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش گفتم خودش دوس نداره ازدواج کنه برگشت گفت به خواهرت بگو بره تو خیابون یکیرو پیدا کنه دیگه اینو که ...

چقدر پررو .خوب جوابشو دادی ..متاهل خودش ؟؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

چقدر پررو .خوب جوابشو دادی ..متاهل خودش ؟؟

آره گفتم به قول مامانم آدم دیر ازدواج کنه اما با یه آدمش ازدواج کنه نه اینکه عجله کنه تر بزنه منظورم به خودش بود آخه بخاطر اینکه سنش نره بالا سریع به خواستگارش جواب بله داد 

کار خوبی کردیمنم باید همینکارو بکنم

توام دوروبرت هست همچین کسی ؟

ببین این انقدر به من حرص میداد تا دوروز سردرد میگرفتم چون نمیتونستم عین خودش باشم حتی یه بار تصمیم گرفتم وقتی رفتم خونش تمام کشوهاشو بگردم تا بفهمه کارش بده اما نتونستم روم نشد این تا کشوی لباس زیر منو چک کرد شاید باورت نشه کابینتایی که دستش نمیرسیدو میپرید بالا تا دستش برسه باز کنه ببینه 

توام دوروبرت هست همچین کسی ؟ببین این انقدر به من حرص میداد تا دوروز سردرد میگرفتم چون نمیتونستم عین ...

کل خانواده مادری

من مجردی…هارو روز زنگ میزنن،مشاورش کیه؟مدرسه میره؟درس میخونه؟کلاس میره؟سهمیه داره یا نه؟ترازش چنده؟آزمون قلمچی میده؟ازشونننن متنفرم

کل خانواده مادریمن مجردی…هارو روز زنگ میزنن،مشاورش کیه؟مدرسه میره؟درس میخونه؟کلاس میره؟سهمیه داره یا ...

ببین من حس میکنم فامیل جماعت این پیگیرهاشون فقط یه دلیل داره دلیلشم اینکه یروزی بدبختیتو ببینن خوشحال بشن والا من حسم اینو میگه مثلا این دختر عمم وقتی سوال میکنه کلا صداش لحن سوال کردنش عین موذی هاست قشنگ مشخصه میخواد ببینه وضعت خوبه خوشبختی یا نه فقط میتونم متاسف باشم واسه همچین آدمایی که همش سرشون تو زندگی شخصی بقیس

آره گفتم به قول مامانم آدم دیر ازدواج کنه اما با یه آدمش ازدواج کنه نه اینکه عجله کنه تر بزنه منظورم ...

ایول بهت .خوب جواب این فضول دادی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

توام دوروبرت هست همچین کسی ؟ببین این انقدر به من حرص میداد تا دوروز سردرد میگرفتم چون نمیتونستم عین ...

وااااا ..خیلی بهش رو داده بودی