2777
2789

دوستان من یه کاربری دیگه هم دارم تقریبا بعضیا میشناسنم نخواستم با اون تاپیک بزنم ک شناخته بشم

ولی بخدا قسم تمام حرفام واقعیته

انقدر از دیدوز تا حالا ناراحتم ک دارم دیوونه میشم

خواهر بیچارم چند ساله داره این موضوع رو میه ولی از بس زن داداشم خودشو پاک دامن حساب میکرد و خواهرم و بدجنس جلوه میداد ک حتی منن فکر میکردم دروغه

اما خیلی تو زندگیش عذاب کشید از دست این زن داداش آشغالم

دو سال پیش یه سری عکس برام فرستاد ک تماساشون بود من گفتم شاید اشتباهه

بازم چند ماه پیش فرستاد بازم گفتم نه

تا اینکه دیروز عکس یه سری پیاماشون فرستاد ک کاملا مطمئن شدم

هم به خواهرم خیانت میشه هم برادرم

و ما هم بخاطر بی آبرویی خانواده خفه خون گرفتیم

شوهر خواهرموخیلی باهاش بد رفتار میکنه و میگه تا بهش خرف میزنم به خودم و خواهرام تهمت ناسزا میزته و سیاست میده ک سرتو میبرم

واقعا دیگه به هیچچچچچچچچ کس اعتماد ندارم

همونایی ک دم از قدیسه بودن میزنن از همه کثیف ترن

خدا لعنت کنه خیانتکارا رو

داداشت هم‌میدونه؟

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادت باشه وقتی از یه چیزی زیاد حرف زده میشه اون چیز وجود نداره وگرنه چکاری گفته بشه که ثابت بشه

چقدر آدم ها بد شدن بدونه اجازه می ان تو زندگی تو وبدونه اجازه هم تو رو درگیر خودشون می کنن و میرن . خیلی ...

ابرو خانواده ؟؟ارامش مهم تره براشون یا حرف فامیل ؟؟داداشت طلاق اون هرزه رو بده بعدم خواهرت طلاق بگیره .اون قرمساقم غلط می‌کنه خواهرتو تهدید می‌کنه ..بره مهریشو اجرا بزارع .همچین دهنی ازش صاف میکنن که

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اخرش ک همه متوجه میشن ، من جای خواهرت بودم با داداشم ی تیم درست میکردم حالا شاید حرفی نمیزدم ولی همین ک زن داداش و شوهرم بو میبردن میترسیدن ...ی جور وانمود میکردم ک مثلا دارم امارشون را میدم تا از رو برن 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
داداشت هم‌میدونه؟

نمیدونم

شاید شنیده باشه چون حرفش پیچیده بود ولی زن داداشم کتمان کرد و میگه داداشت خیلی بهم شکاکی میکنه

ما بخاطر داداشمون خفه شدیم چون خیلی اذیت شده تو زندگیش