2777
2789
منم سیدم شوهرم سیده

به به🌹

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری یاد منم بده

دوسال تمام دنبال پیجش میگشتم گفتمش میشه شمارتو بهم بدی شمارشو گرفتم عاشق هم شدیم بعدش

چهارشنبه ها دیوونه میشن هواستو بده🥴😬🤣😫

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

وای سیدا روز چهارشنبه خیلی عصبی هستن ازشون هم بپرسی البته تو عصبانیت امروز چهارشنبه س بیشتر عصبی میش ...

چرااا واقعا؟؟ دلیلش چیه؟

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

دوسال تمام دنبال پیجش میگشتم گفتمش میشه شمارتو بهم بدی شمارشو گرفتم عاشق هم شدیم بعدشچهارشنبه ها دیو ...

باهاش ازدواج کردی؟

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

بلد نیستم چجوری؟

تو اینستا همو فالو دارید براش  پست هایی بفرست که یه جورایی داری بهش نخ میدی و سر حرف باز بشه  

از  خودت عکس بگیر استوری بزار

آشپزی کن کیک بپز استوری کن 

یکاری کن سر حرف باز بشه 

بعد با حرفات دلبری کن دیگه 

واضح بگو میخایش😂 بگو بیا خاستگاری نیومد بگو یا منو می‌گیری یا نفرینت میکنم شکایتتو میبرم پیش جدتالب ...

بهش گفتم دوسش دارم چون خودمو بهش معرفی نمیکنم باهام لج کرده

چ ربطی داره چه سید چه ادم عادی دلشون برا یکی‌بره نیاز نیس تو خودتو ب اب و اتیش بزنی اگه سمتت نیومده یا محل نمیزاره حتما خوشش نمیاد ازت خودتم کوچیک نکن بیشتر ازین

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

وای سیدا روز چهارشنبه خیلی عصبی هستن ازشون هم بپرسی البته تو عصبانیت امروز چهارشنبه س بیشتر عصبی میش ...

امروز سه شنبه اس ولی😁

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
تو اینستا همو فالو دارید براش پست هایی بفرست که یه جورایی داری بهش نخ میدی و سر حرف باز بشه از خو ...

بابا خیلی مذهبیه حتی عکسمم ن گذاشتم پروفایل و استوری ن براش میفرستم