2777
2789
عنوان

تو پریودی نزدیکی امکان داره

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موعد پریودت و نمیدونی؟

اگه نمیدونی اپلیکیشن هرلایف رو نصب کن

خیلی خوبه. یک روز مونده به پریودت بهت پیام میده..

اونجوری میتونی قبلش نزدیکی داشته باشی حداقل

که یهو مث الان دو هفته نشه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

عزیزم جدا از مسائل بهداشتیش.شما الان انگار تیر خوردینچجوری حاضره تو درد به شما نزدیک بشه؟اون باید در ...

حالا من موقع پریودی هیییچ دردی ندارم ولی مگه با خون و.... امکان پذیره؟؟؟اصلا نشدنیه

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بستگی به اعتقاد خودتون داره ما رابطه برقرار میکنیم البته بهداشت رو باید رعایت کرد که دچار عفونت نشی

گلم همش که بهداشت نیس،دچارمشکلات جسمی میشی که همش برای توهست ومردفقط لذتشومیبره

وخدایی که بشددددت کافیست❣
من برای خودم نمیگم وگرنه الان انقدر دلدرد دارم ک نمیتونم برای ناهار پاشم برای شوهرم میگم

دلدرت بیشتر میشه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

چه اشکالی داره به احترام شما و احترام به سلامتی شما صبر کنه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹