2777
2789
عنوان

مادر نامزدم دعوتم کرده روم‌نمیشه برم🥲😂

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی بنظرم برو حتما.    چه اشکال داره بیشترباهم صمیمی میشین

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
بر اساس تجربه خود و اطرافیان گفتم در ضمن مادرشوهر هرچقدرم خوب باشه چش دیدن عروسشو نداره😁

بعضی ازشون 😂 فدات واقعااا دیگع انقدر بد نیستن من نمونش مامان خودم بخدا عروسمون میاد نمیزاره دست ب سیاه سفید بزنهه اتفاقااا هیچ وقتم کنایه اینا نزده وباهاش خوبیم وخیلی هم دوسش دارع

✨🤍

فکر نکنم چون تو خونه شام اصلا درست نمیکنه اصلا آشپزی نمیکنه

ینی براخودشونم همیشه سفارش میده.   یافقط برامهمون اینطوره

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
بعضی ازشون 😂 فدات واقعااا دیگع انقدر بد نیستن من نمونش مامان خودم بخدا عروسمون میاد نمیزاره دست ب س ...

قربونت ولی مامان شما دیگه استثناست عزیزم مادرشوهر خودت چطوریه🤭

کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم

چرا😂😂😂

مغزم اون لحظه هدایتم نمیکنه😂با مادرو خواهرا و عروسشون رفتم بیرون دیگه داشت شب میشد نامزدم گفت خب عزیزم دیرت شد باید بریم گفتم نه 😂🤣😑چپ نگاهم کرد مامانش گفت خب وقتی این دختر نمیخاد بره چرا مجبور میکنی بزار بمونه یکم دیدم پیام داد بهم (عزیزم یکم برای خودت ارزش قائل شو بلند شو بریم تا بدونن همیشه هم در اختیارشون نیستی باید وقتشونو برات خالی کنن🤣🤣🤣وای مردمممم