فرزانه_زند مدیر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 5936 عنوان ورم یک طرفهی بینی بعد از یکسال یه لحظه بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 32 پست من الان ۱۱ ماهه بینیمو عمل کردمحس میکنم یه طرفش ورم داره. انگار کج شده🤦🏻♀️چند بار قبلا کورتون زدم. راکوتان هم مصرف میکنمچکار کنم💔چه اشتباهی کردم عمل کردم کاربری دست دو نفره. دیروز | 13:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرزانه_زند مدیر استارتر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 5936 خب بگو دبگ کجهکی بود دکترت؟ تهرانی؟دعا کنید برام شنبه قراره برم خیلی احساس ترس و افسردگی دارماگ بدتر ... نه قمدکتر صفویپارسال آبان ۴۶ تومن گرفت.الان قیمت عملش شده ۱۰۰ تومن. اونوفت اینطوری گند میزنه😕😕میفهمم. حق داری استرس داشته باشی ولی خوبه که حداقل طرف زیر بار رفته که خودش باز عمل کنهایشالا این سری خوب میشه نترس. فقط میخواد سوراخ هاشو قرینه کنه کاربری دست دو نفره.
mooon88 عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 157 نه قمدکتر صفویپارسال آبان ۴۶ تومن گرفت.الان قیمت عملش شده ۱۰۰ تومن. اونوفت اینطوری گند میزنه😕😕میفه ... دعا کن برام ایشالله خوب بشه میام همینجا میگم بهتونشاید واقعا برای تو ورمه صبر کن یکمممن تیر 403 عمل کردماستخونی هم بود
فرزانه_زند مدیر استارتر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 5936 دعا کن برام ایشالله خوب بشه میام همینجا میگم بهتونشاید واقعا برای تو ورمه صبر کن یکمممن تیر 403 عمل ... امیدوارم خوب شه بینیت همونطور که توی ذهنته کاربری دست دو نفره.