jmona مدیر عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 51 عنوان ترم اول حقوق چند واحد میشه برداشت | مشاهده متن کامل بحث + 84 بازدید | 22 پست ترم اول چند واحد میشه برداشت؟ دیروز | 13:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jmona مدیر استارتر عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 51 نه نگران نباش شما همراه با خودت ۴۰۰ نفر دیگه همزمان ورودی بهمنن فکرشو نکنسر ۴ترم تمومی دختر همسایمون سه ساله لیسانس گرفته منم خیلی دوست دارم سه ساله لیسانس بگیرم شما رشته تون چیه؟
خانومهحقوقی عضویت: 1404/08/04 تعداد پست: 131 من از بهمن ترم اول حقوق میرم تست برای آزمون وکالت از کی شروع کنم؟ خیلی زوده برای این سوال از ترم دوم شروع کن مرجع خوانی از ترم ۵ برای آزمون منابع روبگیر وشروع کن
jmona مدیر استارتر عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 51 خیلی زوده برای این سوال از ترم دوم شروع کن مرجع خوانی از ترم ۵ برای آزمون منابع روبگیر وشروع کن ببخشید مرجع خوانی چیه ؟
jmona مدیر استارتر عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 51 خیلی زوده برای این سوال از ترم دوم شروع کن مرجع خوانی از ترم ۵ برای آزمون منابع روبگیر وشروع کن شما آزمون وکالت شرکت کردید؟
خانومهحقوقی عضویت: 1404/08/04 تعداد پست: 131 حفظیات رشته حقوق خیلی سخته؟مثلا ماده شماره چند بند فلان باید حفظ کنیم؟ خودت بعد ها متوجه میشی خیلی از درسای حقوق فهمیدنیه نه صرفا حفظ کردنی نه نیازی نیست ماده هارو دونه دونه حفظ باشیحتی استادامونم حفظ نیستنمیتونی یه تسلط نسبی روش داشته باشیکتاب جامع قوانین آوا رو بخر همیشه دستت باشهعصای دسته هر دانشجوی حقوقه
خانومهحقوقی عضویت: 1404/08/04 تعداد پست: 131 ببخشید مرجع خوانی چیه ؟ یعنی برای هر درسی یک سری کتاب ها و نویسندگانِ اون کتابها شاخص هستن مثل آیین دادرسی استاد کاتوزیان یا تجارت دکتر اسکینی اینا میشن مرجع که باید در کنار جزوه استاد بخونی تا قوی بشی
mr_luxe عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 320 دختر همسایمون سه ساله لیسانس گرفته منم خیلی دوست دارم سه ساله لیسانس بگیرم شما رشته تون چیه؟ فک نکنم سه سالهکسی بگیره عجیبه