2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبق قانون یک سوم دارایی با وصیت نامه انتقال پیدا می‌کنه اگه خونه قبل رسیدن تو به هجده سالگی به نام مادرت شده طبق وصیت نامه یک سوم میشه دو دانگ خونه چهار دانگه باقی می مونه که نیم دانگ اون مال مادرت میشه کلا سهم مادرت از خونه دو و نیم دانگ و اما دو دانگ و ۳۴صدم دانگ  سهم برادرت و یک دانگ و هفده  صدم دانگ سهم تو میشه  اگه الان دقیقا سنت بالای هجده هست قانونی شکایت کنی میتونی سهم الارث خودت از خونه ازش بگیری و تا زمانی تو ازدواج نکردی هم اون نمیتونه تو رو از خونه بیرون کنه اگه پدرت حقوق داره بعد ازدواج مادرت به تو میرسه حتی الان هم نصفش مال تو هستش اقدام کن از حقوق مادرت جدا کن اگه پدرت حقوق داره ممکنه مادرت صیغه ۹۹ ساله بشه خواست باشه

من کاری ندارم چرا فحشت داده دعوا چی بوده یا هرچیزی ولی تو چه ادم نامردی هستی که میبینی این بچه تو همچین شرایطی گرفتاره و بدتر رومخش میری واقعا نمیدونم شما ها هدف خاصی دارید از این کار مثلا بیمار کردن جامعه یا هرچیزی اما اگر سازماندهی شده نیست رفتارت واقعا کار غیر انسانی میکنی 

طبق قانون یک سوم دارایی با وصیت نامه انتقال پیدا می‌کنه اگه خونه قبل رسیدن تو به هجده سالگی به نام م ...

بیشتر از نصف حقوق الان بنامشه مثلا اگر پدرش سیو دومیلیون حقوق داشته باشه و مادرش هم مجرد باشه و ازدواج مجدد نکرده باشه فقط چهار میلیون به مادرش میرسه و بقیه حقوق سهم اسن دختره تعلیقش کردن بیشعورا ولی امیدوارم گامنت ماهارو ببینه دلم براش اتیش گرفت نمیدونم این سایت چه مرضی داره هرکسی گرفتار هستو تعلیق میکنه