پسر خیلی پاستوریزه و سر به زیریه همین برامون مشکل شده اگر خودش پیدا میکردخوب بود مادرمم خیلی بیخیالِ ،منم کسی رو نمیشناسم اصلا نمیدونم چجور دختری میخواد دور و برمونم دختر مجرد نیست نمیدونیم چه کار کنیم خدایی چقدر سخته ازدواج سنتی این که دختر و پسر خودشون انتخاب کنن آشنا بشن و همو از قبل بشناسن خیلیییی بهتره هم خودشون همدیگرو دوست دارن و آشنایی نسبی از هم پیدا میکنن هم خانواده ها راحت ترن دیگه لازم نیست برن اینور اونور خواستگاری دنبال کیس مناسب بگردن کلی وقت و هزینه بره...
بابا ازدواجم آسون نیست حالا باز انتخاب اشتباه کنه گیر دختر عجیبی بیفته هر روز داستان داره.اصرار نکنین بزارین خودش بیفته جلو ادم خوب پیدا کنه اگه نیفتاد بیخیال شین .الان به اندازه پسرای بد دخترای بد هست سنتی ادم با معرفی میره معلوم نمیکنه اصلا شانسیه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!