2777
2789
عنوان

شما باشید با این آقا جهت ازدواج آشنا میشوید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 122 پست
خب شما که مرحله ی آشنایی رو انجام ندادی که اینجا مشورت میخوای

خب چیزای ظاهریشو می‌دونم و اون میگه برای شناخت بیشتر بیرون بریم

ولی وضعیت مالیش خوب نیست ظاهرا

به لطف خدا، سال ۱۴۰۴ صفحه جدید زندگیم باز شد 💍❤️

عذر میخام سوال شخصی میپرسم ولی شما تا این سن سرمایه ای داری ؟طلایی پولی ماشینی چیزی ؟ فقد جهت کنجکاو ...

بله طلا جمع کردم تا حدی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم پول تو جیبی هات خیلی خوب بوده واقعا خوب خریدی

ببین من از همون ۱۵ سالگی خریدم ریز ریز ذره ذره الان گرون شدن دیگه طلا دارم فرض مثال میگم این آقا چرا ۱۲ سال ازم بزرگتره به ماشین ندارن هرچی هم آدم بی عرضه باشه بازم می‌تونه بگیره ی پرایدی 

خب چیزای ظاهریشو می‌دونم و اون میگه برای شناخت بیشتر بیرون بریمولی وضعیت مالیش خوب نیست ظاهرا

وضعیت مالی هم بستگی به شما داره که چقدر قانع و بساز هستی

مهم از از مال اخلاق و مردانگی و ایمانشه

اینا رو بررسی کن

خب آشنا شو باهاش با اینچیزا که نمیتونی دقیق تصمیم بگیری چون سنش بالاست بهتره حضوری ازش بپرسی سرمایه ...

برای خونه که پس انداز داره که رهن کنه به گفته خودش 

برای ماشین هم که خواسته بگیره چون باباش می‌خواسته ورشکسته بشه بهش کمک کرده برای همین ماشین نگرفته

وضعیت مالی هم بستگی به شما داره که چقدر قانع و بساز هستیمهم از از مال اخلاق و مردانگی و ایمانشهاینا ...

ایمان که داره انگار 

اخلاق رو دقیق نمیدونم

داداش منم ۳۵ سالگی ازدواج کرد زنش( دوست دخترش ) گفت باهم درستش میکنیم چون دوستت دارم! 

زنش ۲۶ بود اون موقع فقط داداشم یه پراید داشت با ۲۰۰ میلیون رهن خانه 

باهم کارکردن جمع کردن طلا و پس انداز و وام الان یه واحد ۶۰ متری خریدن 

خداروشکر عاشق هم هستن و کمبودی احساس نمیکنن

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

۳ تا ۶ ماه نامزد بمون یعنی شناخت و رفت و آمد در حد نشون . ملاک اولت اخلاق و ایمان باشه این دوتارد داشته باشه یعنی نه اهل خیانت نه کتک زدن اینجوری حداقل میدونی از لحاظ روانی امنیت داری و میتونه همسر و پدر خوبی باشه 

دوم چیزی که مهمه ..‌ عرضه س ببین اهل پس انداز و برنامه ریزی  هس ؟ میتونی با وام و پس انداز ی سقف بزاره بالاسرتون ی ماشین معمولی بزاره زیر پاتون 

بعد نامزدی بنظرم با توجه به سنتون ۶ الی ۱۰ ماه عقد بمونین و فوری عروسی بگیرید . اگه دیدی انسان خوبی ه همون سال اول باردار شو 

بگذریم 

همه اینا اوکی بود بله میشه ۱۸ تومن خیلی م خوبه .. خیلیا با کمتر ازین دارن زندگی میکنن با دوتا بچه به حرف آدمای اینجا گوش نکن ... 

مگه اینکه شهر بزرگ باشید و ولخرجی های زیادی داشته باشید 

مثلا بنده خدا ۱۸ تومن میگیره .. شما انتظار ماهیانه ک بهت میده باید مناسب  باشه در حد نیاز معمول ..  ن اینکه نصف آدمای اینجا میان میگن شوهرم ۵ تومن ۱۰ تومن فلان تومن میزنه ب کارتم ...

من خودم آدم اینطوری نبودم زندگیمم دوست داشتم ‌.. اون مورد اول همه چیو ریخت بهم ‌. اونم گناهی نداشتم مقصر تحقیق نکردن و مدت آشنایی کم و فریبکاری طرف مقابل بود که بوی از انسانیت نبرده بود ...

شما هم دوتا معیار اول رو خوب دقت کن 

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

خب اون آقا چی ؟ پولاشو چی کرده پس

گفت برای رهن خونه پس انداز دارم

ماشین هم خواسته بگیره ولی چون دیده باباش بدهی بالا آورده به باباش کمک کرده برای همین ماشین نگرفته

چرا تا الان ازدواج نکردی؟حوصله زندگی مشترک نداشتی یا مشغول کار و تحصیل بودی یا سختگیری می کنی؟

مورد مناسبی نبوده