2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو بانک و دنبال وام باش، امتیاز وام بخر،اگه قرض الحسنه محلی داریدازاونجاجور کنید ...

از شهریور تا حالا انقد بانک رفتم پدرم دراومد. ۶ تا ضامن بردم تا حالا هیچکدومو قبول نکردن. همشون کارمند رسمی بودن. یکیو میگن قبلا ضامن شده یکیو میگن قسطشو با تاخیر داده یکیو میگن حقوقش کمه. رو هر کدوم یه ایراد میزارن که وام ندن. ۱۱ بار شعبه و خود بانکو عوض کردم. نشد که نشد

برو بانک و دنبال وام باش، امتیاز وام بخر،اگه قرض الحسنه محلی داریدازاونجاجور کنید ...

امتیاز وامم که عملا کلاهبرداریه. میگه ۱۵۰ دستتو میگیره ولی ۱۸ ماهه باید ۳۳۶ تومن برگردونی. تازه بابت هر ضامنم ۱۵ تومن بدی. یعنی عملا ۱۲۰ میدن که ۱۸ ماهه ۳۳۶ برگردونم

۶ تا ضامن برای ۱۴۰ میلیون؟؟؟🤐

وامش ۲۷۰ تومنی بود. ۲ تا ضامن میخواست هی میبردم قبول نمیکردم یکی دیگه پیدا میکردم. الان دیگه کسیو ندارم. خودم و شوهرمم قبول نکرد. سفته و جواز کسبم قبول نکرد‌