2777
2789
عنوان

اگه پزشکی قبول میشدین میرفتین یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 42 پست
حالت خوبه؟ کلاس چندمی؟یعنی نمیدونی برای تخصص باید اول عمومی گرفت؟ عمومی ارزش نداره؟ نصفشون با همون ع ...

دقیقا دارن با این کار ظرفیت پزشکی برای خودشون پر میکنن

ما اطرافیانمون هرسه رشته هست. پزشکی حتی عمومی هم بدبخت نیست اینجور که میگن

باید تورو پیدا کنم شاید هنوزم دیر نیست💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گفتم بدون عمومی کسی میتونه تخصص بگیره؟ برو حرفامو دوباره بخون شاید بفهمی 😂😐🤌

صحبت در مورد پزشکیه و بالطبع با عمومی شروع میشه، بعد شما گفتی عمومی خوب نیست دندون و دارو خوبه، خب این الان چه مفهوم فلسفی پیچیده ای توش بود که کسی نفهمه؟ در مورد چیزی نظر میدین که اصلا خوتونم تو الفباش نیستین

صحبت در مورد پزشکیه و بالطبع با عمومی شروع میشه، بعد شما گفتی عمومی خوب نیست دندون و دارو خوبه، خب ا ...

من گفتم اگه پزشکی بخونه تخصصشو نگیره ارزش نداره نگفتم بدون عمومی خوندن میتونه تخصصی شو بخونه حرفامو درک کم بعد راجب فهم الفبام نظر بده😐😂🤌

دقیقا دارن با این کار ظرفیت پزشکی برای خودشون پر میکننما اطرافیانمون هرسه رشته هست. پزشکی حتی عمومی ...

دقیقا، ما هم همینطور. خیلی خنده داره که میگن پزشکی فلان شده ما با این حجم از مهاجرت پزشکامون تا سالها نیاز داریم به پزشک 

ما همچین چیزی ندیدیم توی پیامت، به کیا گفتی این جمله رو و کجا؟🤔🤔

نوشتم پزشکی عمومی ارزش نداره 

یعنی در صورتی ارزش داره ک تخصصتم بگیری وگرنه با پرستاری اینا فرق خاصی ندارع

نوشتم پزشکی عمومی ارزش نداره یعنی در صورتی ارزش داره ک تخصصتم بگیری وگرنه با پرستاری اینا فرق خاصی ن ...

آره بابا پرستاری بهتره

پزشکی جلوش لنگ میندازه

باید تورو پیدا کنم شاید هنوزم دیر نیست💚