2777
2789
عنوان

زیاد درک نمیکنم چرا فرهنگیان وشغلای این سبکی چرا طرفدار ذاره

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 31 پست
همه اینا ک گفتی سخت تر از معلمی بود

ن اصلا سختیاش چیه میشه بگی من رفیقم فیریوترآپه چارتا مکانه وفقط جریانووچک میکنه خودشم خیلی وقتا سرکار نیس فقط اپراتور داره.یا دندون پزشک چ کله زدنی داره دوسه ساعت بره مطب خرج ده ماه معلم تو جیبشه

تو شهرای بزرگ شاید شغلی باشه با حقوق بالاتر از معلمی که البته هزینها هم بیشتره تو کلانشهر ولی تو شهرای کوچیک که همین رنج حقوقو میدن پنجشنبه جمعه و عید و تابستون هم باید بری ساعت کاری هم که از صبح تا شب تازه به چندین نفر هم باید جواب پس بدی 

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو شهرای بزرگ شاید شغلی باشه با حقوق بالاتر از معلمی که البته هزینها هم بیشتره تو کلانشهر ولی تو شهر ...

ن تو شهر کوچیکم شغلایی ک گفتم درامداشون بالاتر و اسایششون بیشتره وازادترن

ن اصلا سختیاش چیه میشه بگی من رفیقم فیریوترآپه چارتا مکانه وفقط جریانووچک میکنه خودشم خیلی وقتا سرکا ...

فیزیوتراپو نظری ندارم ولی دندون پزشک از شغل های بسیار حساس و پر ریسکیه 

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
ن تو شهر کوچیکم شغلایی ک گفتم درامداشون بالاتر و اسایششون بیشتره وازادترن

کدوم شهری شما

ماهم بیایم اونجا

فیزیوتراپو نظری ندارم ولی دندون پزشک از شغل های بسیار حساس و پر ریسکیه

دیگ طرف علمشو داره ک بش پرونده طبابت دارن اصلا هیچ کاریم نکنه ی جراحی دندونوعقل الان تو ۵ دقیقه یا ۱۰ دقیقه سه میِیون وپامصده

دیگ طرف علمشو داره ک بش پرونده طبابت دارن اصلا هیچ کاریم نکنه ی جراحی دندونوعقل الان تو ۵ دقیقه یا ۱ ...

برای همین جراحی دندون عقل میدونی چندتا دکتر پرونده دارن؟عذابه خالصه

شما ب اونش کار نداشته باش داریم منطقی میحرفیم

اتفاقا چون منطقیه میگم با اثبات و‌مثال درست بگو عزیزم 

برای همین جراحی دندون عقل میدونی چندتا دکتر پرونده دارن؟عذابه خالصه

مبخای هراران معلم پرکنده دار بت نشون بدم ک ب جرم ل.واط درمدرسه یا ....چون تو محیط مدرسه بوده پاش گیره اینومسائل رو همه دارن

دارم میگم دیگ اتفاقا تو محیطای کوچک چون تراکم پزشک و...کمتره بیشتر هم دیده میشن

شما الان داری مقایسه اشتباه میکنی اصلا 

اول میگفتی شغلای دیگه الان میگی پزشکی 

خب معلومه که درامد پزشکی بهتره چون کلی سختی پشتشه تا به مرحله درامد برسه

این دو رشته کاملا از زمان تحصیل باهم متفاوتن 

مبخای هراران معلم پرکنده دار بت نشون بدم ک ب جرم ل.واط درمدرسه یا ....چون تو محیط مدرسه بوده پاش گیر ...

معلمی بخاطر تدریس بازداشت شده؟!

اسایش  معلمی خیلی بیشتر از خیلی شغلاست همون تایم ازادش و  کلاس جبرانی و مشاوره کنکور و ..به اندازه دوتا شغل درامد سازه