متوجه بحث بیمه وتضمین کار و تعطیلاتش هستم واینک ممکنه خیلی از رشتهدها شغل نداشته باشن .ولی باز ب روحیه نگاه کرد من میگم سی سال باید تو شغلی باشی ک با انواع بچه ها با تیپ های شخصیتی و فرهنگی وگاها بیمار هایی روحی سروکله زد مگ ادم چقد حوصله داره والا سن هرچی بالاتر میره حوصله ادمم کم میشه من مادر خودم معلم بود وقتیم ک برمیگشت از مدرسه از شدت خستگی وسروکله زدن نا نداش فقط چن ساعت باید میخوابید ک بعد بخودش میامد بازم تو خونه مسائل مربوط ب مدرسه بود اونم برا حقوق چندرغاز ک تو وارد هرکاری بشی با اسایش بیشتر این حقوقو داری
تو شهرای بزرگ شاید شغلی باشه با حقوق بالاتر از معلمی که البته هزینها هم بیشتره تو کلانشهر ولی تو شهرای کوچیک که همین رنج حقوقو میدن پنجشنبه جمعه و عید و تابستون هم باید بری ساعت کاری هم که از صبح تا شب تازه به چندین نفر هم باید جواب پس بدی
من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈. کاربری دوم🌱. 💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.