2777
2789
عنوان

از دست مادر و خانواده این می‌خوام جمع کنم بزارم برم

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس اگه زندگیت رادوست داری سعی کن باهاشون کناربیای واول از همه قفل در و درست کنید به هر حال حریم خصو ...

چشم عزیزم ولی هر روز یه مشکل جدید درست میکنن اینا اصلا نمیشه تو یه حیاط باهاشون موند اریمم قبل من همین مشکل رو داشت آنقدر عاصی شده بود رفت دادگاه با بچه شیر خوره خونه رو جدا کرد فکر بچه شیر خوره رو مادرشوهر از جاریم گرفته بود نمیزاشت بچشو ببینه 

دقیقا شوهر اوناست تا من

از این به بعد مثل مدل خودت زندگی کن شوهرت تخم و ناراحتی کرد محل نده دعوا کرد کنم زد برو پزشکی قانونی همه چیز رو ثبت کن و بعد شکایت و به قانون بگو که من آرامش ندارم امنیت جهانی و مالی ندارم تو خونه مادرشوهر در حال شکنجه هستم یا خونه من رو جدا کنند یا طلاق می‌خوام شوهرت حرف مفتی زده جدایی خونه مساوی با طلاق هیچ نترس موقع سکه دادن برسه می‌رینه تو شلوارش 

چند تا سکه مهریه داری ؟

قبل از شکایت تمام اموال رو توقیف کن تمام کارت های بانکی رو مسدود کن بزار بفهمه مزه اذیت کردن رو 

از این به بعد مثل مدل خودت زندگی کن شوهرت تخم و ناراحتی کرد محل نده دعوا کرد کنم زد برو پزشکی قانونی ...

دقیقا عزیزم منم میتونم مثل خودشون لج کنم از امروز میگم شوهرم دارم انگار ندارم والا شوهر اونا باشه و خدا ببخشه برای اونا 50تا عندالمطالبه 50تا عندالاستطاعه عزیزم

دقیقا عزیزم منم میتونم مثل خودشون لج کنم از امروز میگم شوهرم دارم انگار ندارم والا شوهر اونا باشه و ...

عندالمطالبه ها رو که باید بده عندلاسطاعه ها رو باید ثابت کنی که توانایی مالی داره شوهرت اونا رو هم ازش میگیرم بهت میدن 

وضع مالی شوهرت چطوره ؟ می‌تونه چند تا سکه بهت بده ؟

عندالمطالبه ها رو که باید بده عندلاسطاعه ها رو باید ثابت کنی که توانایی مالی داره شوهرت اونا رو هم ا ...

شغلش آزاده والا من اصلا سر در نیاوردم تو این چهار سال عز و جز می‌کنه همیشه که ندارم ولی خوب داره می‌تونه بده خرج مهمونی مادرشو میده و ریخت و پاشش رو اینارو هم می‌تونه بده خودشو می‌زنه به نداری دائم خدا نکنه بگم پول رنگش عوض میشه