2777
2789
عنوان

یعنی چی میگه حضرت یوسف به پدرش بی احترامی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3289 بازدید | 151 پست
چیش طبیعیه؟؟؟ خیلیا هستن که مادر دارن ولی نداشتنش بهتر بوده براشون البته به گفته خودشون

واقعا متوجه نمیشید اون استثناست و الان داریم در مورد ی کلیت حرف میزنیم؟؟؟؟

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
این چه حرفیه؟!خدا در قران میفرماید: وَإِذِ ابْتَلَىٰ إِبْرَاهِيمَ رَبُّهُ بِكَلِمَاتٍ فَأَتَمَّهُنَّ ...

نه این ی داستانه که تو انجیل یا تورات )درست یادم نیست( اومده اسحاق پوست گوسفند پوشید و پدرش گول خورد و نبوتو به اون منتقل کرد

من این جمله بندیا رو تو ی کتاب دیگه خوندم حرف خودم نیست

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت یوسف بزرگ میشد پدرش به اندازه بقیه برادرا دوسش داشت؟

اگه رفتارش بهتر بود و بیشتر دوسش داشت کاملا طبیعی بود بازم. پدر و مادر نباید برای بچه هاشون کم بذارن اما اگه یکی رو بخاطر بهتر بودنش بیشتر دوست دارن اصلا ظلم نکردن

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
این چه حرفیه؟!خدا در قران میفرماید: وَإِذِ ابْتَلَىٰ إِبْرَاهِيمَ رَبُّهُ بِكَلِمَاتٍ فَأَتَمَّهُنَّ ...

مگرمن ازخودم گفتم بریدکتب تاریخیوبخونیدمخصوصاقصص پیامبران وچندجای دگه هم دیدم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خیر

وَإِذِ ابْتَلَىٰ إِبْرَاهِيمَ رَبُّهُ بِكَلِمَاتٍ فَأَتَمَّهُنَّ ۖ قَالَ إِنِّي جَاعِلُكَ لِلنَّاسِ إِمَامًا ۖ قَالَ وَمِنْ ذُرِّيَّتِي ۖ قَالَ لَا يَنَالُ عَهْدِي الظَّالِمِينَ.

نه این ی داستانه که تو انجیل یا تورات )درست یادم نیست( اومده اسحاق پوست گوسفند پوشید و پدرش گول خورد ...

تورات و انجیل پر از تحریفاته

چرا خودشون برا یوسف مادری نکردن؟؟؟یتیم بودن... خیلی خیلی سخته

خب هرکسی این کارو نمیکنه و وظیفه ایم نداره واسه بچه یکی دیگه مادری کنه

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من. خیلی دارم اذیت میشم مامان جون😭توروخدا یکم باهام راه بیا هیچی نمیتونم بخورم اینجوری توهم لاغر و ضعیف میمونی🥺

نه این ی داستانه که تو انجیل یا تورات )درست یادم نیست( اومده اسحاق پوست گوسفند پوشید و پدرش گول خورد ...

انجیل یا تورات، تحریف شده‌. مثلا تورات با این مبحث شروع میشه که حضرت یعقوب با خدا کشتی میگیره و خدا رو زمین میزنه!!!

واقعا متوجه نمیشید اون استثناست و الان داریم در مورد ی کلیت حرف میزنیم؟؟؟؟

به قول یکی از دوستامون شاید مادر بقیه فرزندان چون از سمت حضرت یعقوب محبت ندیده بود چون یعقوب عاشقه مادره یوسف بود بشدت ...

احتمال داره محبت کردن بلد نباشه و همونم سر بچه هاش خالی کنه تو هیچوقت طبق یه کلیات نمیتونی جزئیاتو نادیده بگیری...

شایداینم براتون جالب باشه وقتی حضرت ابراهیم پیرشده وقرارشده نبوت به اسماعیل برسه امامادراسحاق ازپوس ...

هر مزخرف خنده داری خوندید باور نکنید. مقام نبوت از طرف خدا میرسه نه تصمیم پیامبر قبلی

البته بجااسحاق نوشتم ابراهیم   

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖