2777
2789
عنوان

یعنی چی میگه حضرت یوسف به پدرش بی احترامی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3254 بازدید | 151 پست
فرق گذاشتن یعنی اینکه در تامین مالی عاطفی شون عدالت برقرار نکنی. اما اینکه قلبا یکی رو بیشتر دوست دا ...

اصلا طبیعی نیست 

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا طبیعی نیست

کاملا طبیعه آدمها مسئول رفتارشونن. خودتم ی بچه داشته باشی حرف گوش نکن ناسپاس و یکی مودب و همراه حتما اونو بیشتر دوست داری اما حق ندازی در حق اون یکی بازم ظلم کنی این کاملا درسته و کاملا طبیعی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
خب جالب اینجاست بقیه پسراشم به پدرشون بدی ای نکرده بودنننن

ناسپاسی داشتن. و اینکه یوسف و برادرش مادر نداشتن قطعا باید از محبت پدر بیشتر سیراب میشدن 

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
کاملا طبیعه آدمها مسئول رفتارشونن. خودتم ی بچه داشته باشی حرف گوش نکن ناسپاس و یکی مودب و همراه حتما ...

من بچهام هرجوری باشن همشونو یه اندازه دوست دارم و فرقی نداره بین دوست داشتنشون

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

فکر میکنم تو سوره یوسف همین را گفته که میگن یوسف غرور گرفتش که عزیز مصره و دیر تر از اسب پایین اومد تو زندون موندنش هم واسه این بود که به غیر خدا امید بست 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

شایداینم براتون جالب باشه وقتی حضرت ابراهیم پیرشده وقرارشده نبوت به اسماعیل برسه  امامادراسحاق ازپوست گوسفندی کرددست پسرش ودستشوگذاشت تودست ابراهیم نبوت منتقل کردن بهاسحاق   که بعداسحاق به فرزندان یعقوب رسید دلیل اینه پوست گوسفنددستش کردبخاطراین بوداسماعیل دستاش موداشتن وابراهیم پیروکم بینابوداینجوری  بچه هاش میسناخت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ناسپاسی داشتن. و اینکه یوسف و برادرش مادر نداشتن قطعا باید از محبت پدر بیشتر سیراب میشدن

مگه اون یکی ها که مادر داشتن چه محبتی میدیدن از مادر؟؟؟

نا سپاسی برای چی؟ وقتی ن محبتی میدیدن مث یوسف نه چیز دیگه ای

من بچهام هرجوری باشن همشونو یه اندازه دوست دارم و فرقی نداره بین دوست داشتنشون

بله الان میگی تجربه کنی کاملا متوجه میشی رفتار آدمها تاثیر میذاره. دوست داشتن بدون شرط مال طفولیته نه وقتی بچه بزرگ شه و تو روتون بهتون توهین کنه یا ناسپاس باشه و متوقع