2777
2789
عنوان

مردی که تایپ من باشه تو ایران وجود نداره چکار کنم😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 133 پست
خوب احتمالش هست که مورد پسندم واقع نشی و تو منظورت از مردان کره‌ای اون آیدل مرداشونه اون خواننده‌ها ...

نه من منظورم همون ایدل هاشونه عادی هاشون نه خوشگلاشون 

حالا پیدا کنم بعد میرم عمل میکنم تایپ شون میشم😂

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رویایی تصورات رویایی اقتضای سنه کیف کنید

اینارو باهات شوخی میکنم چرا جدی گرفتی

من الان فعلا موقعیت مهاجرت ندارم، فقط تایپمو گفتم 

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

اینارو باهات شوخی میکنم چرا جدی گرفتیمن الان فعلا موقعیت مهاجرت ندارم، فقط تایپمو گفتم

، منم چیز بدی نگفتم گفتم رویایی خوبه 

رویا خوبه تو رویا بودن خوبه این اقتضای سنه

چون از سنی به بعد دیگه آدم رویایی نیست پس تو این سن هستید توی رویا کیف کنید

سلام من نمیتونم پروفایل بزارم میشه عکس بفرستم شما بزارین پروفم 

@niniyar‍ 

سلام من نمیتونم پروفایل بزارم میشه عکس بفرستم شما بزارین پروفم 

@niniyar‍ 

سلام من نمیتونم پروفایل بزارم میشه عکس بفرستم شما بزارین پروفم @niniyar‍

سلام چرا نمیتونین؟ من نمیتونم براتون بذارم باید خودتون بذارید اول اگر حافظه گوشی و گالری خیلی پر هست خالی کنید اگر نیست با مرورگر دیگه امتحان کنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت