2777
2789
عنوان

خیلی احتیاج به کمک دارم تروخداااا کسایی که سقط کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم این شرایط رو دارم نمیتونم نگه دارم فقط بیچاره میشه بیاد تروخدا التماست میکنم با چی سقط کرد ...

میگم من قرص سایتوتک استفاده کردم.ب سختی پیدا کردم.

ببین من دو دوره استفاده کردم.دوره اول اشتباه بود ک خیلی اذیت شدم.خاک بر سر ب من گفت ب فاصله نیم ساعت پنج تا قرص بزار زیر زبونت.من مثلا ساعت ۲ شروع کردم اولین قرصو گذاشتم.بعد ساعت ۲/۵ قرص بعدی.ب همین ترتیب تا پنج تا.وای نگم براتون درد درد صد برابر بیشتر از درد زایمان اما بدون خونریزی.خلاصه ک مصیبیتی بود.و سقط نشد.

این قرصو باید بیشتر داخلی  یا همون واژینال استفاده کنی.

دوره بعدی سه تا همزمان داخلی گذاشتم.و یکی زیر زبان.و اصلا حرکت نکردم و دراز کشیدم تا ی ساعت.تو این تایم کیسه اب جوش هم زیر شکمم گذاشتم.دیدم خونریزی ندارم چهار ساعت بعدش دوباره یکی داخلی گذاشتم.اینو ک گذاشتم ی درد خیلی خیلی کم در حد پریودی و بعدش دفع لخته های کوچک و خونریزی دیگه فعالیت و دمنوشو شروع کردم و سقط شد.

چند هفته بودید

من پنج هفته.

برای منم حتی ساک بارداری تو سونو دیده نشد.

اما دکترم بهم گفت چون هفته ات پایین بوده زود دارو رو استفاده کردی ی کم اذیت شدی.باید ی کم هفته ات بیشتر باشه تا راحت تر سقط بشه .دیگه دوره دوم ک خواستم استفاده کنم گذاشتم ی هفته بعدش استفاده کردم.

اگر خواستی هر وقت دارو رو گرفتی پیام بده کمکت کنم.

البته تو نی نی سایت بزن قرص سایتوتک ی تایپک هست اون خانم هم روش مصرفشو توضیح داده .اونم نحوه مصرفش تقریبا شبیه من بود اما من پنج تا استفاده کردم اون شش تا.

عزیزم تو اطرافیان من چند نفری هستن که سقط کردن خیلی هاشون الان خیلی ساله که از سقط شون میگذره ولی هی ...

آره منم دیدم و از صمیم قلب از خدا میخوام صلاحش و در این قرار بده این بچه خود به خود سقط بشه